آموزش دفاع در جلسه اول دادرسی دادگاه حقوقی

آموزش دفاع در جلسه اول دادرسی دادگاه حقوقی

آموزش دفاع در جلسه اول دادرسی دادگاه حقوقی

اگر می خواهید در یک پرونده حقوقی موفق شوید نباید جلسه اول دادرسی دادگاه حقوقی را دست کم بگیرید. برای بدست آوردن موفقیت حتما در ارتباط با جلسه اول آموزش ببینید و با وکیل خوب مشورت کنید. هرگاه ظلمی نسبت به کسی اتفاق بیفتد، دادگاه رسیدگی به آن را انجام خواهد داد. در اکثر دوران ها و تمامی جوامع تقریبا همین بوده و دادگاه به تظلمات رسیدگی کرده است. تمامی مردمی که به دادگاه ها مراجعه می کنند حقی از آنها ضایع شده است و می خواهند آن را بازگردانند. در ایران دادگاه ها به دو دسته دادگاه حقوقی و کیفری تقسیم شده اند.

 

هزینه مشاوره حقوقی

چه پرونده هایی در دادگاه حقوقی رسیدگی می شود؟

در دادگاه حقوقی به مواردی رسیدگی می شود که طبق آیین دادرسی مدنی در صلاحیت این دادگاه است. پرونده های مربوط به عقد وکالت، اجاره، خرید، رهن، فروش و ... در صلاحیت دادگاه حقوقی است.

اگر می خواهید در مورد دادگاه حقوقی اطلاعات بیشتری بدست آورید می توانید با یکی از شماره های مندرج در سایت موسسه حقوقی وکلای تلفنی تماس بگیرید و با بهترین وکیل مشاوره حقوقی تلفنی انجام دهید. یکی دیگر از راه های برقراری ارتباط با وکیل خوب به صورت آنلاین است.

نقش وکیل در جلسه اول دادرسی در دادگاه حقوقی

در جلسه اول دادرسی در دادگاه حقوقی موارد مهمی می تواند اتفاق بیفتد که افراد عادی از آن قوانین بی اطلاع هستند. اعتراض به بهای خواسته، طرح ایرادات، آیین دادرسی مدنی، استرداد دادخواست، جلب ثالث، طرح دعوای متقابل، اخذ تامین از اتباع بیگانه و ایراد به سلامت اسناد از جمله موارد مهمی هستند که می توان تا پایان جلسه اول دادرسی در دادگاه حقوقی مطرح شوند.

وکیل با تسلط به آیین نامه ها و قوانین موجود می تواند در اولین جلسه دادرسی در دادگاه حقوقی روند پرونده را به نفع موکل خود تغییر دهد.

به عنوان مثال در ماده 107 قانون آیین دادرسی مدنی که مرتبط با اولین جلسه دادرسی آمده است: " استرداد دعوا و دادخواست به ترتیب زیر صورت می‌گیرد:

الف - خواهان می‌تواند تا اولین جلسه دادرسی، دادخواست خود را مسترد کند. در این صورت دادگاه قرار ابطال دادخواست صادر می نماید.

ب - خواهان می‌تواند مادامی که دادرسی تمام نشده دعوای خود را استرداد کند. در این صورت دادگاه قرار رد دعوا صادر می نماید.

ج - استرداد دعوا پس از ختم مذاکرات اصحاب دعوا در موردی ممکن است که یا خوانده راضی باشد و یا خواهان از دعوای خود به کلی صرف نظر کند. در این صورت دادگاه قرار سقوط دعوا صادر خواهد کرد."

 

جلسه اول دادگاه حقوقی

آموزش تلفنی آنچه در جلسه اول دادرسی دادگاه حقوقی باید بگوییم

تمام مواردی که در جلسه اول دادرسی بیان می شود به عنوان اظهارات و دفاعیات طرفین پرونده ثبت خواهد شد و دادگاه در ادامه رسیدگی به پرونده به آنها استناد خواهد کرد. همچنین قوانینی وجود دارد که تنها در اولین جلسه دادرسی کاربرد دارد.

گاهی اوقات یکی از طرفین دعوا یا هر دو طرف نمی خواهند از حضور وکیل بهره ببرند. اما این افراد می توانند با یک وکیل خوب در موسسه حقوقی وکلای تلفنی تماس بگیرند و در مورد مسائل مربوط به اولین جلسه دادرسی آموزش ببینند.

وکلای با تجربه و با دانش در موسسه حقوقی وکلای تلفنی بر اساس تجربه ای که سال ها در عرصه وکالت به دست آورده اند تسلط کافی بر موارد مربوط به جلسه اول دارند. این وکلا ضمن ارائه مشاوره حقوقی با کیفیت در مورد جلسه اول نیز به مشاوره جو آموزش داده خواهد شد.

در موسسه حقوقی وکلای تلفنی این امکان فراهم شده است تا تمام کاربران بتوانند مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با بهترین وکیل را داشته باشند. شما می توانید تمامی سوالات حقوقی خود را مطرح کنید تا در کمترین زمان وکلای موسسه به آن پاسخ دهند.

 

ارتباط در واتس اپ

عواقب عدم مشورت با وکیل قبل از جلسه دادرسی در دادگاه

یکی از عواقب عدم مشورت با وکیل و ناآگاهی در مورد مسائل حقوقی طولانی شدن روند پرونده است. حتی برای نگارش دادخواست اولیه نیز باید با وکیل کاربلد مشورت نمود تا روند دادگاه به صورت اصولی آغاز گردد. اگر قبل از جلسه اول دادرسی در دادگاه حقوقی با وکیل مشورت انجام نگیرد فرد دچار سردرگمی حقوقی خواهد شد.

زمانی فرد متوجه می شود نیاز به مشورت به یک وکیل دارد که روند پرونده به سمت و سوی غیر از خواسته او حرکت کرده است. اگر فرد در جلسه اول نتواند بر اساس مواد قانونی خواسته های خود را دنبال کند در جلسات بعدی مشورت با وکیل هم سخت خواهد شد و امکان اینکه روند پرونده به سمت و سوی خواسته های او برگردد کمی سخت خواهد بود.

 

حق الوکاله وکیل 
نگارش لایحه 
نگارش انواع دادخواست 
مشاوره حقوقی 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

سحر نیک پور

سلام، اگر می خواهید در یک پرونده حقوقی موفق شوید نباید جلسه اول دادرسی دادگاه حقوقی را دست کم بگیرید. برای بدست آوردن موفقیت حتما در ارتباط با جلسه اول آموزش ببینید و با وکیل خوب مشورت کنید. هرگاه ظلمی نسبت به کسی اتفاق بیفتد، دادگاه رسیدگی به آن را انجام خواهد داد. در اکثر دوران ها و تمامی جوامع تقریبا همین بوده و دادگاه به تظلمات رسیدگی کرده است. تمامی مردمی که به دادگاه ها مراجعه می کنند حقی از آنها ضایع شده است و می خواهند آن را بازگردانند. در ایران دادگاه ها به دو دسته دادگاه حقوقی و کیفری تقسیم شده اند.


علیرضا محمدی

اهمیت مشاوره با یک فرد آگاه که سالهای طولانی در رشته حقوق تحصیل کرده و تجارب فراوانی در زمینه شرکت در محاکم مختلف حقوقی و کیفری دارد میتواند بسیار مفید و راه گشا باشد و از طولانی شدن روند رسیدگی بکاهد امیدوارم کلیه افراد جامعه با درنظر گرفتن این موضوع و با کمک گرفتن از موسسه وکیل تلفنی که با هزینه معقول و منطقی خدمات حقوقی ارائه میدهد، بتوانند مشکلات خویش را حل کنند


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، همه ما این مثل معروف را در زندگی شنیده ایم که : خشت اول چون نهد معمار کج ... پس باید بدانیم که برداشتن قدم اول یا حرکت اول در هر مساله ای بسیار مهم است . در پرونده های قضایی نیز این قضیه مصداق دارد و شاکله همه پرونده ها به قدم اول که ثبت شکوائیه یا دادخواست مناسب است ارتباط مستقیم دارد و قاضی دادگاه تنها به آن چیزی رسیدگی می کند که ما در متن شکایت از او خواسته ایم و باید با استناد به ادله اثبات دعوا بتوانیم حق خود رابه طور کامل استیفا نماییم . در کنار این مساله باید دانست که جلسه اول دادرسی نیز از اهمیت ویژه ای برای طرفین دعوا و دادرس پرونده برخوردار است، گاهی اوقات یک وکیل حرفه ای با داشتن بیان مناسب و در عین حال با تسلط کافی به قوانین و مقررات می تواند قاضی را مجاب کند که پرونده را جهت بررسی بیشتر به کارشناس رسمی ارجاع دهد یا مورد خاصی را از ضابطین قضایی درخواست کند و با این کار ادله خود را در پرونده محکمتر نماید ، از طرفی برخی از اصول مانند قرار جلب ثالث ، استرداد دعوا یا برخی امور دیگر تنها در جلسه اول ممکن است که تنها یک وکیل کارکشته به آنها وقوف کامل دارد . پس بهتر است با هماهنگی یک وکیل مجرب و کارکشته در این گونه دعوای اقدام نمایید تا با خیال آسوده از نتیجه پرونده خود اقدام نمایید.


فاطمه موسوی نژاد

اولین جلسه دادرسی زمانی است که وقت رسیدگی به خواهان و خوانده ابلاغ و رسیدگی شروع شده باشد و اگر جلسه برای ابلاغ وقت رسیدگی به طرفین یا یکی از آنها تجدید شود اولین جلسه رسیدگی محسوب نمی شود." بنا براین اگر پس از تقدیم دادخواست و دعوت اصحاب دعوا، جلسه دادگاه تشکیل نشود یا خوانده فرصت دفاع پیدا نکند، جلسه اول محسوب نخواهد شد مثلا اگر تمام وقت جلسه صرف اظهارات خواهان شود و خوانده نتواند پاسخ دهد یا پاسخ خوانده طولانی شود و وقت جلسه برای تکمیل آن کافی نباشد و ناتمام بماند؛ جلسه بعدی که برای شنیدن ادامه دفاعیات خوانده تشکیل می‌شود، ادامه اولین جلسه دادرسی خواهد بود.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.