هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی

هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی

هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی

این روزها در بسیاری از بخش های خبری  رسانه ها و کانال های خبری گزارشات و اخبار متعددی از سرقت و کلاهبرداری در فضای مجازی شنیده می شود. هشدار هایی مبنی بر پرهیز از سارقین مجازی داده می شود و گوشزد می کنند که هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی، زیاد و توان فرساست. برای کاهش هزینه ها و نتیجه گیری بهتر، مشاوره حقوقی با کارشناسان موسسه حقوقی وکلای تلفنی توصیه می شود.

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از سارقین مجازی چیست؟

سرقت در جوامع متمدن کنونی از سارقین سنتی به سارقین مجازی تغییر شکل یافته و شیوه های انجام آن متحول شده است پیشرفت تکنولوژی و فضا های مجازی، فصل جدیدی از سارقین مجازی را به نام سرقت الکترونیکی بوجود آورده است. سارقین مجازی با استفاده از قابلیت های بسیار بالای این فضا به اطلاعات تلفن همراه، هک نمودن وب سایت ها، به حساب های کاربری، ایمیل های شخصی و شبکه های اجتماعی مانند واتساپ، تلگرام و یا فیس بوک و ...  دسترسی پیدا کرده و یا با استفاده از بد افزارها به اطلاعات بانکی و حساب های مالی افراد و تصاویر و فیلم های شخصی افراد دسترسی  و سرقت اطلاعات را انجام  می دهند.

برای شکایت از جرایم مجازی چه باید کرد؟

برای دستگیری سارقین مجازی می توانید شکایت خود را در یکی از دفاتر خدمات قضایی در سامانه قضایی ثنا ثبت کنید و منتظر پیامک ارسالی از نهاد رسیدگی کننده به موضوع مورد شکایت باشید. در پیامک دریافتی به شما اعلام می شود که برای رسیدگی به شکایتتان به کدام نهاد باید مراجعه کنید.

اگر شکایت شما در دسته، کلاهبرداری های اینترنتی باشد باید شکوائیه ای برای کسب اطلاعات از  هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی، با کمک وکیل متخصص در این حوزه تنظیم و همراه با ادله و مستندات خود به دادسرای جرایم رایانه ای مراجعه کنید. پرونده شما توسط پلیس فتا مورد بررسی و پیگیری قرار گرفته و نتیجه به شما اعلام  می شود.

شکایت از سارقین مجازی چه مدت زمان می برد؟

قبل از پرداخت به موضوع هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی بهتر است بدانید. سرعت عمل در اطلاع رسانی به پلیس فتا از وقوع کلاهبرداری اینترنتی می تواند در دستگیری مجرمان کمک بسزایی داشته باشد. بطور مثال اگر از حساب بانکی شما کلاهبرداری صورت گرفته، بهتر است. از لحظه وقوع جرم تا  24 ساعت بعد از آن، حتما پلیس فتا را در جریان بگذارید. یا با مشاورین حقوقی ما به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید تا پیگیری موضوع را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. هر چه شما سریعتر شکایت خود را به ثبت برسانید و مراجع قضایی را در جریان وقوع سرقت اینترنتی قرار دهید. هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی و کشف و دستگیری مجرمان کوتاه تر خواهد شد.

 

سارقین مجازی

هزینه شکایت از سارقین مجازی

هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی در حد شکایت های معمول در دادگاه های کیفری است.  زیرا شما با مراجعه به دادسرا برای به جریان انداختن پرونده تان با ارائه شکوائیه باید اقدام به ابطال تمبر و پرداخت هزینه دادرسی کنید. هزینه دادرسی در چنین پرونده هایی بسیار ناچیز می باشد. در صورتی که نیاز به کمک از وکیل متخصص در این حوزه دارید. برای اطلاع از هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی، بهتر است بدانید که مبلغ قرارداد بین وکیل و موکل در ابتدای قبول پرونده توسط وکیل مشخص می شود. برای اطلاعات دقیق از هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی بهره مند شوید.

 آیا اموال مسروقه در سرقت مجازی قابل پیگیری است؟

هر گونه سرقت اینترنتی در قانون جرم و قابل پیگیری و برای سارقین مجازی مجازات به همراه دارد. اگر شخص، متهم به سرقت  اینترنتی شود. قبل از هر اقدامی به دستور مقامات قضایی حساب های متهم مسدود و فقط در صورتی از متهم رد اتهام صورت گیرد، مسدودی حساب برداشته می شود. جرایم مالی از شایع ترین جرایم در فضا های اینترنتی است و کلاهبرداری، افترا، تهدید، اخاذی  تخریب داده ها از سایر جرایم سایبری است. مبارزه و مقابله با سارقین مجازی در اولویت اصلی پلیس فتا قرار دارد و اموال مسروقه بدست آمده به صاحبان آن بازگردانده می شود.

 

ارتباط در واتس اپ

چگونگی اثبات سرقت مجازی

برای اثبات و پیگیری سرقت و مجازات سارقین مجازی  باید در زمان طلایی که همان 24 ساعت اول بعد از سرقت است به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید. شکواییه ای کیفری را با کمک از مشاورین موسسه حقوقی وکلای تلفنی تنظیم کرده و ادله و مستندات را ضمیمه آن نمایید. در حیطه سرقت های اینترنتی می توان از طریق ثبت اینترنتی شکایت نیز اقدام نمود. برای اثبات باید تمام ادله و مستندات را به همراه شکوائیه در اختیار دادسرای جرایم رایانه ای قرار دهید. تا با همراهی پلیس فتا (www.cyberpolice.ir )  سارقین مجازی دستگیر شوند.

جهت  دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه سارقین مجازی با کارشناسان موسسه به صورت تلفنی و یا از طریق واتساپ ارتباط برقرار نمایید. همچنین می توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان در وبسایت موسسه بهره مند شوید.

 

پلیس سایبری
هزینه شکوائیه
نگارش شکوائیه
مشاوره حقوقی کیفری
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

مهدی مظفری اناری

فضای مجازی به جهت گستردگی قلمرو و سهولت دسترسی شهروندان در کنار مزایای خود معایبی نیز دارد که از جمله می توان به سرقت های صورت گرفته در این حوزه اشاره داشت. این گونه سرقت ها در قالب های مختلفی چون هک اکانت مجازی، کلاهبرداری های رایانه‌ ای، سرقت داده ها و سایر موارد اشاره داشت که شکایت به موقع شاکی می تواند در شناسایی سارقان کمک نماید


بهنام رحمانی فرد

باسلام در جوامع متمدن کنونی از سارقین سنتی به سارقین مجازی تغییر شکل یافته و شیوه های انجام آن متحول شده است پیشرفت تکنولوژی و فضا های مجازی، فصل جدیدی از سارقین مجازی را به نام سرقت الکترونیکی بوجود آورده است. سارقین مجازی با استفاده از قابلیت های بسیار بالای این فضا به اطلاعات تلفن همراه، هک نمودن وب سایت ها، به حساب های کاربری، ایمیل های شخصی و شبکه های اجتماعی مانند واتساپ، تلگرام و یا فیس بوک و ... دسترسی پیدا کرده و یا با استفاده از بد افزارها به اطلاعات بانکی و حساب های مالی افراد و تصاویر و فیلم های شخصی افراد دسترسی و سرقت اطلاعات را انجام می دهند


یلدا رزمی

امروزه با پیشرفت تکنولوژی جرایم رایانه ای افزایش پیدا کرده و برای جلوگیری از این امور افراد باید آگاهی خود را بالا ببرند و مشخصات شخصی یا رایانه ای خود را در اختیار هرکسی قرار ندهند و اولین فرصت با طرح شکایت پیگیری نمایند


امان آبادی

درجرایم رایانه ای بر اساس قانون ممکن است که قاضی مجازات حبس و یا جزای نقدی برای جرم سرقت اینترنتی تعیین نماید و حتی در مواردی متهم را به هر دوی این مجازات ها محکوم نماید. هر کس از طریق مختل کردن سامانه ها و اقداماتی از این قبیل برای خود منافعی بدست بیاورد می تواند اقدام وی مشمول جرم سرقت اینترنتی باشد.


متقی راد

در سرقت اینترنتی، سارقین با دست یافتن به اطلاعات کارت بانکی اشخاص، اقدام به ربودن پول های آنان، ازطریق انتقال به کارت دیگر نموده؛ و یا اینکه با دستیابی به داده های مربوط به کیف پول دیجیتالی آنان، رمزارزهایشان را می ربایند. تفاوت سرقت اینترنتی با کلاهبرداری اینترنتی: در سرقت اینترنتی، مرتکب بدون اینکه صاحب حساب و یا کیف پول دیجیتالی را، با توسل به وسایل متقلبانه ای مثل تعاریف و تمجیدهای دروغین و … فریب داده؛ و او را تشویق و تحریک و راغب به پذیرش پیشنهاد دروغین خود نماید؛ با دستیابی به اطلاعات شخصی اش، پول او را می رباید. بدون اینکه تغییری در آن داده ها به وجودآید. درحالی که در کلاهبرداری، مجرم با دسیسه و فریب و نیرنگ، کاری می کند که زیاندیده در کمال رضایت و اطمینان، اطلاعات خود را دراختیار او قراردهد. و یااینکه تبهکار تغییرات و اقداماتی را در فضای سایبری و اطلاعات او به وجود می آورد؛ تا به جای مال باخته، سیستم فریب بخورد و دارایی او را دراختیار کلاهبردار قراردهد.


فاطمه عمادی

باسلام، سرقت اینترنتی یعنی اینکه شخصی در فضای مجازی، با استفاده از داده هایی که از قبل دراختیارداشته؛ و یااینکه با ایجاد اختلال در سامانه اینترنتی، اطلاعات متعلق به دیگران را به دست آورده؛ و از این طریق اقدام به ربودن مال یا منافعی نماید. اگر پس از وقوع سرقت اینترنتی، اطلاعات مربوط به مال باخته، دراختیار خود او نیز باقی مانده باشد؛ دراینصورت سارق فقط به جزای نقدی محکوم می گردد. اما اگر به هنگام ربودن مال دیگری، داده های او نیز به یغما رفته باشد؛ دراینصورت مرتکب، به حبس یا جزای نقدی و یا هر دو مجازات محکوم می شود.


فاطمه توکلی

در بسیاری مواقع که در حال کار با عابربانک هستید فردی ممکن است به شما مراجعه کند و از شما بخواهد که وجهی را نقدی بگیرید و معادلش را به حسابی انتقال دهید. لطفا در این موارد بی​خیال مرام بشویدو این کار را نکنید زیرا این کار سبب می‌شود شماره 16 رقمی و نام و نشانی شما به فردی که هکر یا به قول خودمان سارق اینترنتی است ارسال شود. شما پولی را گرفته‌اید و همان اندازه انتقال داده‌اید. ولی شماره‌ای که به آن انتقال می‌دهید می‌تواند اطلاعات اولیه شما را برای سرقت‌های هویتی و بعد سوء‌استفاده‌های بعدی ​باشد.


علیرضا

سلام ببخشید خواستم ببینم در محل کارم یکی از همکاران بدون اطلاع من وارد سیستم من شده و بخشی از فایل ها و اطلاعات شخصی منو روی فلش خودش کپی کرده چطور میشه پیگیری کرد؟ به دلیل تایم کاری امکان مراجعه جهت دریافت مشاوره حضوری ندارم و الان که متوجه شدم شما مشاوره تلفنی دارید به صورت شبانه روزی خیلی میتونه کمکم کنه


امین تهرانی

سلام. برای شکایت در مورد جرایم و سرقت رایانه‌ای به دادسرای محل (دادسرای جرایم رایانه‌ای) مراجعه کرد و بعد از تنظیم شکوائیه، دادسرا پرونده را بسته به موضوع جرم به پلیس فتا ارجاع می‌دهد تا تحقیقات لازم را بعمل آورد. پس از تکمیل تحقیقات، پرونده مجددا به دادسرا باز می‌گردد تا دادیار یا بازپرس رسیدگی کند و قرار صادر کند. گاهی ممکن است پرونده جهت یکسری تحقیقات به شهرستان یا استان دیگر نیابت داده شود.پس از اینکه دادسرا وقوع جرم را احراز کرد، کیفرخواست صادر می‌شود تا برای صدور حکم به دادگاه کیفری ارسال شود.


سهند مهدی پور

شکایت شما در دسته، کلاهبرداری های اینترنتی باشد باید شکوائیه ای برای کسب اطلاعات از هزینه و زمان برای شکایت سارقین مجازی، با کمک وکیل متخصص در این حوزه تنظیم و همراه با ادله و مستندات خود به دادسرای جرایم رایانه ای مراجعه کنید. پرونده شما توسط پلیس فتا مورد بررسی و پیگیری قرار گرفته و نتیجه به شما اعلام می شود


فریبرز ذوالفقاری

با سلام سرقت در جوامع متمدن کنونی از سارقین سنتی به سارقین مجازی تغییر شکل یافته و شیوه های انجام آن متحول شده است پیشرفت تکنولوژی و فضا های مجازی، فصل جدیدی از سارقین مجازی را به نام سرقت الکترونیکی بوجود آورده است. سارقین مجازی با استفاده از قابلیت های بسیار بالای این فضا به اطلاعات تلفن همراه، هک نمودن وب سایت ها، به حساب های کاربری، ایمیل های شخصی و شبکه های اجتماعی مانند واتساپ، تلگرام و یا فیس بوک و ... دسترسی پیدا کرده و یا با استفاده از بد افزارها به اطلاعات بانکی و حساب های مالی افراد و تصاویر و فیلم های شخصی افراد دسترسی و سرقت اطلاعات را انجام می دهند.


وحید فراست

با پیشرفت تکنولوژی و فضای مجازی سارقین دنیای مجازی نیز هرکدام شاخصه های مختلفی دارند از جمله این موضوع که مثلا تخریب رایانه ایی با کلاهبرداری رایانه ایی و سرقت رایانه ایی متفاوت می باشد که هرکدام تعریف خاص خود را دارد


Mohammad sheykhi

سرقت در جوامع متمدن کنونی از سارقین سنتی به سارقین مجازی تغییر شکل یافته و شیوه های انجام آن متحول شده است پیشرفت تکنولوژی و فضا های مجازی، فصل جدیدی از سارقین مجازی را به نام سرقت الکترونیکی بوجود آورده است. سارقین مجازی با استفاده از قابلیت های بسیار بالای این فضا به اطلاعات تلفن همراه، هک نمودن وب سایت ها، به حساب های کاربری، ایمیل های شخصی و شبکه های اجتماعی مانند واتساپ، تلگرام و یا فیس بوک و ... دسترسی پیدا کرده و یا با استفاده از بد افزارها به اطلاعات بانکی و حساب های مالی افراد و تصاویر و فیلم های شخصی افراد دسترسی و سرقت اطلاعات را انجام می دهند.


فاطمه

سلام.وارد لینک سهام عدالت شدم و بعد از وارد کردن مشخصات از حسابم مقداری پول برداشت شد آیا برای پیگیری, هزینه ودوندگی زیاددارد؟ممنون


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.