درمورد عفو ۱۴۰۱ هست

درمورد عفو ۱۴۰۱ هست

سلام من یک زندانی هستم که در سال ۱۴۰۱ عفو رهبری که داده شد من در پرونده ای محکوم به سه سال حبس بودم تحمل حبس میکردم. ولی زمانی که عفو داده شد بمن گفتند شامل حال تو نشده. در حالی که با تمام شدن ان سه سال حبس من وارد حبسی دیگری که ۴ سال و شش ماه است شده ام ولی آن حبس قبلی از اجرای احکام فلاورجان بود ولی این یکی اجرای احکام اصفهان است و یک روز که به اجرای اصفهان مراجعه کرده بودم بمن ریس اجرا گفت شما میتوانسته اید از عفو ۱۴۰۱ استفاده کنید وبا شواهدی که در سیستم میبینم به شما میخورده اون عفو در صورتی که من در حاله حاظر شش ماه است وارد حبسه بعدی شده ام وان قبلی به پایان رسیده واین مطلبی را که بمن گفت قاضی و گفت میتوانی پیگیری کنی و از طریق دادگاه فلاورجان که اون عفو آن زمان را برای تو اعمال کنند در آن زمان و زودتر شما پرونده سه سال را تمام با وجود عفو میکردی و از آن زمان وارد این حبس میشدی ولی من از طریق دادگاه فلاورجان هیچ نتیجه ای توی هیچ موردی تا بحال نتونسته ام بگیرم نه من هیچ زندانی دیگه ای هیچ وقت جواب درست از این دادگستری دریافت نکرده ایم و زمانی که برای هر کاری به آنجا یعنی اجرای احکام فلاورجان میرویم میگند شما اصلا بیرون چکار دارید که میاید اینجا مزاحم کاره ما میشوید و برو برو تا زنگ نزدیم زندان که مرخصی شما را جلوشو نبستیم و دره دهان ما را گل میزنند که برای هیچ کاره مهمی جرات نکنیم به اجرای فلاورجان سر بزنیم اگر امکان دارد من را راهنمایی کنید که چگونه میتوان به حقی که واقعا حقم بوده برسم

محمد مومني
۱۲ فروردین ۱۴۰۴

ابتدا شرایط عفو رهبری را مطالعه کنید تا ببینید آیا شما مشمول آن هستید یا خیر. شرایط عفو شامل نداشتن سوء سابقه قبلی، عدم ارتکاب جرائم امنیتی، و نداشتن شاکی خصوصی است/پرونده خود را بررسی کنید تا ببینید آیا در زمان عفو، شرایط لازم را داشتید یا خیر. اگر فکر می‌کنید که شرایط را داشتید، می‌توانید از طریق وکیل پیگیری کنید./مدارک لازم مانند سوء سابقه، تاریخ شروع و پایان محکومیت، و هر مدرک دیگری که نشان دهد شما شرایط عفو را دارید را جمع‌آوری کنید و به وکیل خود بدهید./اگر دادگاه فلاورجان جواب درستی نمی‌دهد، می‌توانید از طریق کمیسیون عفو مرکزی پیگیری کنید. این کمیسیون می‌تواند در مورد اعمال عفو تصمیم‌گیری کند./این فرآیند ممکن است زمان‌بر باشد، بنابراین باید صبر و پایداری داشته باشید و از طریق وکیل خود پیگیری را ادامه دهید.

ثبت پاسخ

- شماره تماس شما محرمانه می‌ماند

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.