آیا وکتالتنامه های از سال 92 برای الان اعتبار دارد

آیا وکتالتنامه های از سال 92 برای الان اعتبار دارد

آیا وکتالتنامه های از سال 92 برای الن اعتبار دارد از دفتر اسناد رسمی سوال کردم گفتند خیر باید آنلاین باشد و به روز شده است سوال 2- مادر و خاله ام وارث آپارتماتن دائی مرحومم که در سال 96 فوت شده هستند من همهمدارک را بردم انحصار وراثت و حتی پول دارایی هم با ارتباط کمتر زد گرفتم وگفتم به پسر خاله بور پرداخت کن و هزنیه های ساختما ن را سهمتون را بده ولی متاسفانه هیچ کدام را گوش نکرد و ماهم کنار گذاشتیم و همه پولها را مادادهایم و حتی دائی مرحوم پول برادر من دستش بود و ما نمیدانستیم و مدرکی هم ندارد ولی شاهد دارد که این کشرو نیستند و فقط ینفر هست وو خلاصه کنم الن این پسر خاله از مادرش سال 92 وکلتنامه دارد و ادم درستی هم نیست و از اسناد رسمی سوال کردم گفت این قبول نیست اعتبر ندارد الن جدید شده است و من این را میدانم ولی با اون وکالتنامه قدیمی رفته رفته ثبت اسناد واملاک و اداعی سهم ارث از پارتمان را کرده و ی نامه بدون مهر مهر هالو گرام در صفحه دومش است و ی نفر نوشتهو امضا کرده و مهر اون طرف هم نیست و نوشته اصل سند را به ثبت اسناد یوسف آباد ببریم و دست پیش گرفته تا پس نیوفتد حالا سوال من این است آیا اون میتوان با اونوکالتنمه سال 92 قدیمی است آپارتمان را به نام خودش بزند یا خیر و بعد هم سند دست ما نیست و پیدایش نکردیم نوشته اقدام قانوین دارد اقدام قانونی اش چه است و در ضمن مادر من در بستر بیماری است و جراحی کردهو زخم بستر عمیق دارد و تحت درمان است و فرتوتو ناتوان است حال وضعیت چه میشود متشکرم پاسخ بدهیید

سعیده کریم فر
۱۱ خرداد ۱۴۰۴

سلام اگر موکل (خاله) زنده باشد و وکالت‌نامه بلاعزل یا بدون محدودیت زمانی باشد، ممکن است معتبر باشد اما اگر موکل فوت کرده یا مدت وکالت‌نامه منقضی شده، باطل است

محمد بهادری
۱۰ خرداد ۱۴۰۴

اگروکالتنامه مربوط به قبل از26شهریور92باشدبایدازطریق همان دفترخانه در موردصحت ان استعلام شودواگر مربوط به بعدازان تاریخ باشدازطریق سایت سازمان ثبت اقدام کنید.دروردقست دوم سول بایدگفت وکالتنامه قدیمی اعتباری نداردضنا اصل سند رسمی ملک بایدموجودبوده وبرای مالکیت بر اساس ارث بایدخودشخص ویاوکیل رسمی دادگستری به دادگاه مراجعه نماید

ثبت پاسخ

- شماره تماس شما محرمانه می‌ماند

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت