معامله صوری اموال زوج

معامله صوری اموال زوج

معامله صوری اموال زوج

فرار از دین مهریه با انتقال صوری اموال

گاهی اوقات برخی از زوج ها بدون اینکه به عاقبت کار فکر کنند مال سنگینی را به عنوان مهریه تعیین می کنند. در زمانی که زوجه مهریه را مطالبه می کند زوج برای اینکه مهریه ای که در سند ازدواج تعیین کرده را پرداخت نکند دست به کارهایی از جمله معامله صوری اموال می زند که عواقبی را به همراه خواهد داشت. بر اساس قانون، مهریه حق زوجه است و زوج در حین ازدواج تعهد داده است که مال تعیین شده را به زوجه پرداخت کند و اگر زوج نسبت به پرداخت این مطالبه خودداری کند بر اساس قانون محکومیت های مالی محاکمه خواهد شد. این افراد اولین کاری که انجام می دهند اموال خود را به افراد دیگر به صورت صوری انتقال می دهند.

مشاوره انتقال صوری اموال

برخی از زوج ها نیز خود را به شکل صوری ورشکسته می کنند تا از پرداخت مهریه فرار کنند که قانون نیز برای این افراد مجازات های در نظر گرفته است و اگر فردی به صورت صوری مال خود را به فرد دیگری انتقال دهد یا اینکه خود را ورشکسته کند با مجازات های قانونی مواجه خواهد شد. متاسفانه سهل گرفتن تعیین مقدار مهریه با جمله کلیشه ای " کی داده کی گرفته" مشکلات حقوقی زیادی را برای زوجین و خانواده های آنها به وجود آورده است که توصیه می شود خانواده ها بویژه زوج ها منطقی تر نسبت به این موضوع تصمیم بگیرند.

آیا می توان اثبات کرد که معامله اموال زوج صرفا جهت فرار از دین مهریه بوده است؟

بر اساس ماده 190 قانون مدنی برای صحت هر معامله داشتن شرایطی لازم است که شامل اهلیت طرفین، مشروعیت جهت معامله، رضای آنها و موضوع معین که مورد معامله باشد و قصد طرفین می باشد. اگر معامله یکی از شرایط مذکور را دارا نباشد صحت آن قابل قبول نخواهد بود و بر همین اساس می توان اثبات کرد که معامله جهت فرار از دین بوده است.

آیا معاملات اموال زوج قابل بازگشت است؟

با دستور دادگاه، معامله صوری ابطال خواهد شد و زوج باید از اموالی که دارد مهریه زن را پرداخت کند اگر مقدار مهریه زوجه به اندازه هر کدام از اموال زوج باشد اموال به اسم زن منتقل خواهد شد. در ارتباط با این موضوع می توانید با وکیل متخصص و مجرب در حوزه معامله صوری مشاوره حقوقی آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی انجام دهید.

هزینه وکیل جهت اثبات صوری بودن معامله اموال زوج

برای اثبات صوری بودن معامله شرایطی لازم است. وکلای که در این زمینه تخصص دارند می توانند به راحتی بر اساس مستنداتی که ارائه می دهند دادگاه را قانع کنند که معامله صوری انجام شده است.  راه های برای اثبات معامله صوری وجود دارد که شامل موارد زیر می باشد:

·        فردی شاهد انجام معامله صوری باشد و شهادت بدهد

·        اقرار فردی که اموال به اسم او انتقال داده شده است

·        هیچ گونه وجهی برای این معامله منتقل نشده باشد

·        تاریخ سند عادی برخلاف واقع باشد

·        خریدار صوری از اقوام نزدیک فروشنده باشد

معامله صوری

اثبات این موارد با همراهی وکیل پایه یک دادگستری آسان تر خواهد بود. هزینه ای که وکیل از موکل خود برای انجام چنین کاری دریافت خواهد کرد قاعدتا باید بر اساس تعرفه باشد اما معمولا قرارداد ما بین وکیل و موکل توافقی خواهد بود و بر اساس توافقی که صورت می گیرد حق الوکاله پرداخت خواهد شد.

مشکلات حقوقی ایجاد شده بین خریدار صوری ملک با زوج

برای انتقال صوری یک سند حتی از نوع عادی تنظیم و به امضا طرفین خواهد رسید. اگر خریدار صوری زیر توافق بزند با همان سند می تواند از فروشنده شکایت کند و مال مورد معامله را در اختیار بگیرد. یا اگر اتفاقی برای یکی از طرفین بیفتد و فوت کنند ورثه می توانند بر اساس سندی که در اختیار دارند اقدام کنند.

افرادی که با مشکل حقوقی معامله صوری مواجه هستند باید قبل از هر کاری اقدام به انجام مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک نمایند. کاربران می توانند از طریق مشاوره حقوقی وکیل تلفنی با وکیل پایه یک متخصص در امور معامله حقوقی مشاوره انجام دهند.

آیا انتقال صوری اموال جهت فرار از دین مهریه جرم است؟

انتقال اموال به صورت صوری برای فرار از دین مهریه جرم است و در صورتی که زوجه بتواند آن را در دادگاه اثبات کند زوج مجرم شناخته می شود و دادگاه برای زوج مجازات در نظر خواهد گرفت. وکلای مجرب در این حوزه آماده ارائه خدمات و مشاوره حقوقی در موسسه حقوقی وکیل تلفنی هستند.

مجازات معامله صوری

مجازات انتقال صوری اموال زوج

در معاملات صوری افرادی که اقدام به چنین کاری می کنند هدف خرید و فروش را ندارند و مبلغی در بین آنها انتقال داده نمی شود و فقط معامله بر روی کاغذ خواهد بود. در واقع افرادی که برای فرار از مهریه اموال خود را به اسم افراد دیگری منتقل می کنند خریدار صوری را از بین نزدیکان خود مانند خواهر، برادر یا پدر و مادر انتخاب می کنند که بعدا بدون دردسر اموال را به او منتقل کنند. در چنین حالتی زوجه باید دادخواست ابطال بیع را به دادگاه ارسال کند و ادله کافی را برای صوری بودن به دادگاه ارائه دهد تا دادگاه نسبت به ابطال معامله دستور لازم را بدهد. در ماده 218 قانون مدنی آمده است « هرگاه طلبکار به دادگاه دادخواست داده دلائل اقامه نماید که مدیون برای فرار از دین قصد فروش اموال خود را دارد، دادگاه می تواند قرار توقیف اموال وی را به میزان بدهی او صادر نماید که در این صورت بدون اجازه دادگاه حق فروش اموال را نخواهد داشت.»

مجازات فرار از دین با انتقال اموال حبس تعزیری و جریمه خواهد بود اگر خریدار صوری نیز از این موضوع مطلع باشد شریک جرم محسوب خواهد شد و برای او نیز مجازات در نظر گرفته خواهد شد. در ماده 4 نحوه اجرای محکومیت های مالی به این موضوع اشاره شده است.

مجازات انتقال اموال برای فرار از دین

مشاوره تعیین اصولی مهریه
مقابله با راه های فرار از دین مهریه
اعسار از پرداخت مهریه

سوالات رایج

+ مرد با انتقال اموال خود می تواند از پرداخت مهریه فرار کند؟

خیر، اگر معامله صوری باشد دادگاه معامله را باطل خواهد کرد.

+ مشاوره حقوقی می تواند من را در اثبات معامله صوری کمک کند؟

بله، مشاوران حقوقی وکیل تلفنی به شما کمک خواهند کرد به آسانی بتوانید معامله صوری را اثبات کنید.

+ در معامله صوری مجازاتی هم شامل خریدار صوری خواهد شد؟

بله، اگر خریدار صوری از موضوع مطلع باشد شریک جرم است و به مجازات محکوم خواهد شد.

+ برای انجام مشاوره فوری چکار کنم؟

اگر نیاز به مشاوره حقوقی فوری دارید با یکی از شماره 09212242670 تماس بگیرید تا در سریع ترین وقت ارتباط شما با وکیل پایه یک برقرار شود.

+ آیا مرد می تواند از پرداخت مهریه فرار کند؟

خیر، مهریه به عنوان بدهی است و مرد باید آن را پرداخت کند.

 


سوالات متداول

نظرات

سحر نیک پور

سلام و عرض ادب، در معاملات صوری افرادی که اقدام به چنین کاری می کنند هدف خرید و فروش را ندارند و مبلغی در بین آنها انتقال داده نمی شود و فقط معامله بر روی کاغذ خواهد بود. در واقع افرادی که برای فرار از مهریه اموال خود را به اسم افراد دیگری منتقل می کنند خریدار صوری را از بین نزدیکان خود مانند خواهر، برادر یا پدر و مادر انتخاب می کنند که بعدا بدون دردسر اموال را به او منتقل کنند. در چنین حالتی زوجه باید دادخواست ابطال بیع را به دادگاه ارسال کند و ادله کافی را برای صوری بودن به دادگاه ارائه دهد تا دادگاه نسبت به ابطال معامله دستور لازم را بدهد. در ماده 218 قانون مدنی آمده است « هرگاه طلبکار به دادگاه دادخواست داده دلائل اقامه نماید که مدیون برای فرار از دین قصد فروش اموال خود را دارد، دادگاه می تواند قرار توقیف اموال وی را به میزان بدهی او صادر نماید که در این صورت بدون اجازه دادگاه حق فروش اموال را نخواهد داشت.»مجازات فرار از دین با انتقال اموال حبس تعزیری و جریمه خواهد بود اگر خریدار صوری نیز از این موضوع مطلع باشد شریک جرم محسوب خواهد شد و برای او نیز مجازات در نظر گرفته خواهد شد. در ماده 4 نحوه اجرای محکومیت های مالی به این موضوع اشاره شده است.


ملیکا محبوبی

همانطور که در قانون مدنی آمده است، لازم نیست هدف از معامله در عقد قرارداد قید شود ولی اگر در معامله‌ای هدف و انگیزه و جهت معامله قید شد باید آن هدف قانونی باشد، واگرنه آن معامله باطل است. همچنین اگر در معامله‌ای مشخص شود که شخص با قصد فرار از دین و به طور صوری معامله را انجام داده، آن معامله باطل است. به عبارت دیگر، در معاملات صوری بین فروشنده و خریدار هیچ پولی رد و بدل نمی‌شود.


سهند مهدی پور

معامله صوری در واقع به معامله ای گفته می شود که به شکل واقعی انجام نشده باشد. به این معنا که پولی میان طرفین رد و بدل نشده و هیچ یک از طرفین هدف اصلیشان انجام معامله نباشد. در صورتی که شرایطی به این شکل وجود داشته باشد و اثبات شود که معامله صوری است، دادگاه با گذراندن مراحلی دستور ابطال را صادر می نماید. در این شرایط شخصی که ادعا دارد که معامله صوری شکل گرفته است و باعث زیان رسیدن به وی شده است، با مراجعه به دادگاه، دادخواستی با موضوع ابطال بیع ارائه دهد تا اموال فرد به نفع وی توقیف گردد.


علیرضا محمدی

سلام خداقوت بابت تلاشهای بی دریغتون شما با ارائه این اطلاعات مفید در سایتتون بسیار سطح اطلاعات و آگاهی افراد را ارتقا میدهید در شرایطی که بیشتر مطالب منتشر شده در فضای مجازی فاقد ارزش است مطالعه مقالات سایت شما برای کاربرهایی مانند من که اطلاعات حقوقی ضعیفی دارند بسیار مفید و ارزشمنده از مدیریت موسسه بابت خدماتی که با هزینه ای بسیار معقول ارائه میدهند کمال تشکر دارم


بهاره توکلی پور

باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.


Mohamad sheykhi

برای اینکه بین طرفین معامله ای واقع شود که اثار حقوقی خود را بار کند و بتوان بر اساس آن طرفین را ملزم به انجام تعهدات ناشی از آن ساخت، باید به بررسی عنصر قصد در طرفین پرداخت و با بررسی توافق اراده ها منظور آنها را از انجام معامله بررسی کرد و به این نتیجه دست یافت که قصد واقعی طرفین انجام معامله بوده است. ​ در معامله صوری اصولا قصد انشای معامله موجود نیست، بلکه صرفا صورتی از معامله ارائه می شود. پس در این نوع معامله، در حقیقت هیچ گونه معامله ای تحقق نمی پذیرد. حتی اگر یکی از طرفین قصد انجام معامله صوری را داشته باشد، کافی است برای اینکه به عنصر قصد و توافق اراده ها لطمه وارد آید. به موجب ماده 194 قانون مدنی: " الفاظ و اشارت و اعمال دیگر که متعاملین به وسیله آن انشاء معامله می نمایند، باید موافق باشد به نحوی که احد طرفین همان عقدی را قبول کند که طرف دیگر قصد انشاء آن را داشته باشد و الا معامله باطل خواهد بود. ​ توافق اراده ها نیز باید برای انعقاد یک معامله و عقد واقعی صورت گیرد و منظور دو طرف از انجام معامله، واقعی باشد و حتی اگر یک طرف از متعاقدین هدفش از انعقاد عقد صوری باشد، معامله باطل خواهد بود. ​ در معامله صوری در برابر مبیع، ثمنی از سوی خریدار به بایع پرداخت نمی شود زیرا بایع قصد دارد به صورت صوری و ظاهری تنها اموالش را به شخص دیگری منتقل نماید، بدون اینکه در ازای آن وجهی دریافت دارد.در نتیجه این نوع بیع صحیحا واقع نشده است زیرا اولین اثر از آثار بیع صحیحی که در ماده 362 قانون قانون مدنی به آن اشاره شده است وجو ندارد. زیرا طبق بند اول از این ماده، از آثار بیعی که صحیحا واقع شده است این می باشد که: "به مجرد بیع، مشتری مالک مبیع و بایع مالک ثمن می شود " حال آنکه در معامله صوری و ظاهری این اثر وجود ندارد ​ در مورد معامله صوری ماده 226 قانون تجارت نیز مقرر ی دارد: " اگر در محکمه ثابت شود که معامله به طور صوری یا مسبوق به تبانی بوده است، آن معامله خود به خود باطل، عین و منافع مالی که موضوع معامله بوده است مسترد می گردد." ​ معاملات صوری در صورتی حکم بطلان خواهند گرفت که انگیزه اصلی از آنها فرار از دین باشد و به این واسطه ضرری به اشخاص دیگر وارد آید اما در مواردی که قصد و انگیزه طرف از معامله ای که به صورت صوری انجام می دهد فرار از دین و ضرر به دیگران نباشد، صحیح خواهد بود.برای مثال: مرد می تواند در قالب معامله صوری و به خاطر زحماتی که همسرش متقبل شده مالی را به او انتقال دهد بدون اینکه عوضی ( ثمنی یا پولی ) از وی دریافت دارد. این مرد می تواند در ایام حیات خود به صورت رسمی و قانونی خانه ای را به همسرش بفروشد و تمام مراحل قانونی انتقال را نیز طی کند، عوارض و مالیات دولت را بدهد، به دفتر اسناد رسمی رفته و بیع را واقع سازد.خانم به عنوان خریدار در دفتر حاضر شده و ذیل سند را امضاء می نماید لیکن خانم ثمنی نمی پردازد. این معامله هر چند به دلیل نبود ثمن به صورت صوری واقع شده اما اگر احراز شود قصد مرد از انجام این معامله فرار از دین نبوده است، معامله صحیح است و آثار یک بیع صحیح بر آن بار می شود.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .در معاملات صوری افرادی که اقدام به چنین کاری می کنند هدف خرید و فروش را ندارند و مبلغی در بین آنها انتقال داده نمی شود و فقط معامله بر روی کاغذ خواهد بود. در واقع افرادی که برای فرار از مهریه اموال خود را به اسم افراد دیگری منتقل می کنند خریدار صوری را از بین نزدیکان خود مانند خواهر، برادر یا پدر و مادر انتخاب می کنند که بعدا بدون دردسر اموال را به او منتقل کنند. در چنین حالتی زوجه باید دادخواست ابطال بیع را به دادگاه ارسال کند و ادله کافی را برای صوری بودن به دادگاه ارائه دهد تا دادگاه نسبت به ابطال معامله دستور لازم را بدهد. در ماده 218 قانون مدنی آمده است « هرگاه طلبکار به دادگاه دادخواست داده دلائل اقامه نماید که مدیون برای فرار از دین قصد فروش اموال خود را دارد، دادگاه می تواند قرار توقیف اموال وی را به میزان بدهی او صادر نماید که در این صورت بدون اجازه دادگاه حق فروش اموال را نخواهد داشت


راضیه دهقان

سلام وقت بخیر چطور امکان دارد مال و اموال خود را در مقابل زوجه بابت مهریه حفظ کنم ؟ باید خدمتتون عرض کنم این یک مورد کاملا تخصصی میباشد که حتما بارید با ککیل که متخصص و مجرب هست راهنمایی و مشاوره دریافت کنید


مینافراهانی

باسلام در خصوص فرار از پرداخت دین و انتقال صوری اموال زوج همین بس که او با اطلاع از عملیات مطالبه حقوق مالی زوجه سریعا اموالش را به نزدیکترین اقوام و بدون ثمن منتقل میکند وتاریخ انتقال نزدیک به پرداخت دین است.که بتواند خود را معسر نشان دهد.میتوان با اثبات این موارد قاضی را مجاب کرد که فرد به عمد اموالش را انتقال داده تا زوجه را در سختی بیندازد.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.