تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه

تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه

تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه

واقعیت این است که از تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه نمی توان چشم پوشی کرد. چه بسیارند زندگی هایی که به دلیل بلای خانمان سوز اعتیاد به نابودی کشیده شده اند. زندگی هایی که با هزار و امید و آرزو بنا شده اند. با ترس و اضطراب و افسردگی ناشی از اعتیاد زوج به مواد مخدر ادامه یافته و با شکستی فراموش نشدنی پایان یافته اند. به راستی آیا اعتیاد زوج دلیل محکم و محکمه پسندی برای طلاق از سوی زوجه است؟ اصلا شرایط لازم برای طلاق از سوی زوجه چیست؟

اگر این سوال ها و سوالات مشابه ذهنتان را به خود درگیر کرده اند، این مطلب مختص شما است. با ما همراه باشید تا به سوالات متعدد شما پاسخ هایی قانع کننده بدهیم! برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاوره حقوقی موسسه حقوقی وکلای تلفنی استفاده کنید.

 

هزینهمشاوره حقوقی

شرایط لازم برای طلاق از جانب زوجه

همان­طور که می­دانید، حق طلاق در قانون اساسی از اختیارات مرد است. از همین رو شروع پروسه طلاق از سوی زن کاری پیچیده و در عین حال مشروط به مواردی است که قانون تعیین نموده است. این پروسه زمانی دشوارتر و زمان­بر می­شود که زن دادخواست طلاق داده و مرد اقدام به مخالفت با دادخواست وی نماید. بدون شک سپردن کارهای طلاق به وکیلی که چندان مجرب نیست، می­تواند به اصطلاح قوز بالای قوز شده و وضع را از آنچه که هست، بدتر کند.

حال این سوال مطرح می­شود که قانون در چه شرایطی به زن اجازه می­دهد که آغازگر پروسه طلاق باشد؟

در اختیار داشتن حق طلاق از همسر

اثبات یکی از موانع عسر و حرج

اثبات یکی از شروط 12 گانه عقد شامل:

نپرداختن نفقه

بدرفتاری غیر قابل تحمل با زوجه

ابتلا به بیماری­های خطرساز برای زن

جنون و دیوانگی

محکومیت به بیش از 5 سال زندان

ترک زندگی به مدت 6 ماه متوالی بدون هیچ­گونه عذر موجه

انجام کارهای مخالف با مصالح خانوادگی زن

اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی

عقیم بودن

ازدواج مجدد بدون رضایت زن

مفقودالاثر شدن به مدت 6 ماه

محکومیت قطعی مرد به ارتکاب جرم و اجرای مجازات­هایی نظیر حد

 

طلاق به دلیل اعتیاد زوج

اعتیاد به گل و حشیش چه تاثیری بر روند طلاق از جانب زوجه دارد؟

بر اساس بند 2 تبصره ماده 1130 قانون مدنی؛ زوجه می­تواند با اثبات اعتیاد زوج به مشروبات الکلی و مواد مخدر دادخواست طلاق خود را علی­رغم مخالفت مرد به دادگاه تسلیم نماید. البته تحت شرایط خاصی!

جالب و در عین حال لازم است بدانید که زوجه صرفا با اثبات اعتیاد شوهرش نمی تواند طلاق بگیرد. دادخواست طلاق از جانب زوجه زمانی مورد قبول دادگاه واقع می شود که این مرجع صالح تشخیص دهد اعتیاد مرد مضر بوده و باعث ایجاد اختلال در زندگی زناشویی او و همسرش شده است. در صورتی که پزشک معالج تشخیص دهد که ترک اعتیاد برای مرد الزامی است و او از این کار سر باز بزند و یا این که ترک کرده و مجددا اقدام به مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی نماید، طلاق از جانب زوجه قابل انجام است. در چنین شرایطی زن می­تواند به استناد عسر و حرج ایجاد شده وکیل طلاق باشد.

گفتنی است که نوع اعتیاد زوج و پیشرفت آن تاثیر به سزایی در موفقیت یا عدم موفقیت دادخواست طلاق از سوی زوجه دارد. تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه بسیار زیاد است.

چگونگی اثبات اعتیاد زوج به گل و حشیش

مسلما دادگاه پس از دادخواست طلاق از سوی زوجه مبنی بر اعتیاد زوج به گل و حشیش و از طریق عسر و حرج اقدام به اثبات اعتیاد زوج می نماید. برای اثبات اعتیاد زوج به گل و حشیش دادگاه رسیدگی کننده به پرونده مرد را جهت انجام آزمایشات لازم به پزشکی قانونی معرفی می نماید. حتما شما هم با ما هم نظر هستید که معتادان با ترفندهایی که بلدند به سادگی می­توانند مانع از مثبت شدن نتیجه این تست شوند! قُضات محترم نیز به خوبی از این موضوع آگاه بوده و تنها به نتیجه تست اعتیاد اکتفا نمی کنند.

شهادت شهود مبنی بر اعتیاد زوج روشی است که با هدف اثبات اعتیاد از جانب قاضی پرونده مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش قاضی از طریق مددکاری و یا کلانتری محل زندگی زوج دستور صادر می­نماید که وضعیت اعتیاد وی را مورد تحقیق قرار دهند. سوابق بستری در کمپ ترک اعتیاد و سوابق زندان برای جرایم مربوط به مواد مخدر از دیگر روش­های اثبات اعتیاد زوج به مواد مخدر هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاوره حقوقی تلفنی موسسه حقوقی وکلای تلفنی بهره مند شوید.

 

ارتباط در واتس اپ

وکیل طلاق کاربلد کیست؟

همان طور که در جریان هستید، طلاق به یکی از شایع ترین مسائل جامعه امروز تبدیل شده است. گاهی این پدیده ناهنجار که به دلایل متعدد و متنوعی رخ می دهد، تنها درمان قطعی راهگشا است. شاید به آن دسته از افرادی تعلق دارید که تصور می­کنید طلاق گرفتن پروسه دشواری ندارد؟ آیا فکر می کنید فرد به تنهایی از عهده انجام این کار بر می آید؟ اگر چنین است، باید خدمتتان عارض شویم که اشتباه می کنید. حضور یک وکیل طلاق کاربلد می تواند فرد را از ورود به مسیرهای نادرست نجات دهد. از همین رو بسیاری از افراد به دنبال یک وکیل طلاق کاردان هستند تا پرونده خود را با خیال راحت به آن ها سپرده و شاهد پیشرفت روند کار باشند.

وکیل طلاق فردی است که به مراحل طلاق، انواع طلاق، مراحل دادرسی و... تسلط کامل دارد و از همین رو می تواند پروسه طلاق را تا حد قابل توجهی سرعت ببخشد. دادخواست طلاق از سوی زوجه یکی از پیچیده ترین انواع طلاق است که پیروزی در آن نیازمند حضور یک وکیل مجرب است. وکیل طلاق کاربلد سراغ ندارید؟! از موسسه حقوقی وکلای تلفنی کمک بگیرید! برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان موسسه حقوقی وکلای تلفنی استفاده کنید.

هزینه نگارش دادخواست طلاق از جانب زوجه به خاطر اعتیاد زوج

هزینه نگارش دادخواست طلاق از سوی زوجه به خاطر اعتیاد زوج یکی از هزینه هایی است که زوجه باید بپردازد. در چنین پرونده ای زن هنگامی که می خواهد برای طرح دعوا به دادگاه مراجعه نماید، باید دادخواست خود را با در نظر گرفتن نکات و رعایت تشریفاتی خاص نوشته و آن را تقدیم دادگاه نماید. هزینه نگارش دادخواست طلاق از جانب زوجه به خاطر اعتیاد زوج با توجه به مسائل مختلف متفاوت است. اگر مایل به نوشتن دادخواستی همه چیز تمام با صرف هزینه ای ایده آل هستید، این موضوع را با موسسه حقوقی وکلای تلفنی در میان بگذارید!

 

محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه 
مشاوره حقوقی طلاق به علت فساد اخلاقی
مشاوره حقوقی طلاق 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

مریم یوسف

سلام همسر من ۲ سال است گل مدام مصرف میکنه من میتونم دادخواست طلاق بدم آیا قاضی قبول میکنه


معراج فرجی

اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی میتواند از مصادیق عسر و حرج و از موجبات طلاق و پذیرش آن در محکمه میباشد


سعید ربیعی

باسلام . بطور کلی حین عقد نکاح زوجین شروط دوازده گانه ای که انتهای دفترچه عقدنامه هست را بدون مطالعه و از روی شور و اشتیاق وافر امضا مینمایند ولی باید دانست وه هر کدام از اینها دارای اثار فراوانی بر زندگی مشترک است...از جمله انان اعتیاد شدید و مضر به سلامت خانواده است که بر این اساس است که اگر ااتیاد انقدر شدید باشد که به بنیان خانواده خلل جدی وارد سازد و مرد نیز نسبت به ترک ان اقدام ننماید در این حالت زوجه با اثبات این مهم در دادگاه میتواند حق طلاق را دریافت نماید و اقدام به طلاق نماید. البته اصل بر این است که حق طلاق با مرد است و زن میتواند ان را یا از دادگاه با اثبات موارد عسر و حرج بستاند و یا اینکه شوهر انرا به زن بدهد. سعید ربیعی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی


حسین سیفی

در خصوص موضوع اعتیاد زوج آنچه مورد توجه قرار دارد این است که به صرف اعتیاد به هر یک از مواد مخدر حق طلاقی برای زن ایجاد نمی‌گردد بلکه اولین مولفه آن مضر به اساس زندگی و اخلال اساسی ایجاد کرده باشد و از سویی همین امر نیز به تنهایی کافی نیست بلکه بدوا بایستی الزام زوج به ترک اعتیاد ممکن نباشد


علیرضا

متاسفانه بحث طلاق و اعتیاد و مشکلات مربوط به آن در جامعه زیاد است و بسیاری از اتفلقاتی که درون خانواده ها اتفاق میفتد بدون آگاهی های لازم قانونی پیش میرود و چه بسا که نه تنها مشکل حل نمیشود بلکه میتواند زمینه ساز مشکلات لاینخل بعدی شود در این موارد یکی از اقدامات موثر کمک گرفتن از مشاورین حقوقی است که ابتدای امر میتواند حدود قانونی را برای طرفین به خصوص زوجه روشن کند و بحث استناد به اعتیاد برای اثبات عسر و حرج را برای زوجه روشن کند


Mohamad sheykhi

مستند به بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، قانونگذار به زن حق داده است که با شرایطی با اثبات اعتیاد شوهر (زوج) به مواد مخدر یا مشروبات الکلی از طریق عسر و حرج بتواند علی رغم مخالفت مرد، طلاق بگیرد. بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی: « اعتیاد شوهر به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که به‌اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی‌که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است. ‌در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک، مجدداً به مصرف‌ موارد مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.» اما اگر زوج شروط چاپی سند ازدواج به خصوص شرط شماره ۷ را امضاء کرده باشد کار برای زوجه راحت تر است به این صورت که در شرط مذکور آمده است: “ابتلای زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه بر اساس زندگی خانوادگی خلل آور و ادامه زندگی برای زوجه دشوار باشد.” طلاق به دلیل اعتیاد و اثبات آن همانطور که مشخص است صرف اثبات اعتیاد شوهر باعث به استفاده زن برای گرفتن طلاق نمی شود و لزوما اعتیاد باید به تشخیص دادگاه مضر باشد و به زندگی زناشویی خلل وارد کند تا رای دادگاه به طلاق به دلیل اعتیاد صادر شود.اما خوشبختانه در این شرط موضوع اعتیاد مشخص نشده است بنابراین ظاهر عبارت دلالت دارد بر هر نوع اعتیادی – به شرط اثبات آن – مثل مواد مخدر یا مشروبات الکلی، بازی های کامپیوتری، شبکه های اجتماعی و غیره … ولی نکته مشترک همه این اعتیاد ها مضر بودن آن ها برای زندگی زناشویی و ایجاد دشواری برای زوجه است. برای اثبات اعتیاد زوج مرسوم است که دادگاه رسیدگی کننده به طلاق، زوج را به پزشکی قانونی به جهت آزمایش معرفی می کند اما متاسفانه با ترفندهای معتادین به مواد مخدر می توانند از مثبت بودن تست اعتیاد رهایی پیدا کنند که البته همه این ها را قضات محترم می دانند. لذا به غیر از تست اعتیاد، شهادت شهود نیز در خصوص اثبات اعتیاد زوج موثر است. بعضی از قضات به درستی از طریق مددکاری و یا کلانتری محل دستور تحقیق در مورد وضعیت اعتیاد زوج صادر می کنند. بسیار اتفاق می افتد که نزدیکان شخص معتاد وی را به مراکز اعتیاد یا کمپ های مربوطه می فرستند و سوابق آن ها در این مراکز ثبت می شود، در این موارد با تقاضای زوجه از دادگاه، از مراکز مذکور استعلام به عمل می آید.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، یکی از بلاهای خانمان سوز در زندگی فردی و اجتماعی هر فرد که بسیاری از خانواده های را درگیر خود نموده و افراد زیادی را به کام تباهی می کشاند مبحث مربوط به اعتیاد است . اعتیاد در هر وجه آن بسیار دردناک بوده و افراد زیادی را می بینیم که در زندگی خود به این علت به بنبست رسیده و در دوراهی جدایی قرار می گیرند . اعتیاد افراد بیش از همه اراده ایشان را هدف قرار می گیرد و فرد معتاد به خاطر چند دقیقه زودر رسیدن به مواد مخدر حاضر است از عزیزترین کسان خود نیز بگذرد و آنها را زیر پا قرار دهد لذا باید دانست که تا زمانی که این درد درمان اساسی نشود امکان بازگشت به زندگی عادی وجود ندارد ، از طرفی پروسه طلاق همیشه پیچیدگی های خاص خود را داشته و باید با یک کفش آهنین پله های دادگاه را از بالا به پایین طی نماییم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم . در بسیاری از موارد نیز می بینیم که بعد از مدت ها دوندگی نتوانسته ایم به آن چیزی که می خواهیم دست پیدا کنیم لذا در این بین بهترین راهکار استفاده از وکلای دلسوز موسسه می باشد که با دانستن راه و چاه و پیچ و خم های ممکن بهترین مسیر میانبر را به ما نشان می دهند تا بتوانیم ضمن نجات از این منجلاب گرفتار شده تمامی حقوق و مزایای خود را استیفا نمائیم.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام حق طلاق در قانون اساسی از اختیارات مرد است. از همین رو شروع پروسه طلاق از سوی زن کاری پیچیده و در عین حال مشروط به مواردی است که قانون تعیین نموده است. این پروسه زمانی دشوارتر و زمان­بر می­شود که زن دادخواست طلاق داده و مرد اقدام به مخالفت با دادخواست وی نماید. بدون شک سپردن کارهای طلاق به وکیلی که چندان مجرب نیست، می­تواند به اصطلاح قوز بالای قوز شده و وضع را از آنچه که هست، بدتر کند. حال این سوال مطرح می­شود که قانون در چه شرایطی به زن اجازه می­دهد که آغازگر پروسه طلاق باشد؟ در اختیار داشتن حق طلاق از همسر اثبات یکی از موانع عسر و حرج اثبات یکی از شروط 12 گانه عقد شامل: نپرداختن نفقه بدرفتاری غیر قابل تحمل با زوجه ابتلا به بیماری­های خطرساز برای زن جنون و دیوانگی محکومیت به بیش از 5 سال زندان ترک زندگی به مدت 6 ماه متوالی بدون هیچ­گونه عذر موجه انجام کارهای مخالف با مصالح خانوادگی زن اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی


فاطمه موسوی نژاد

صرف اعتیاد مرد نمی تواند برای زن دستمایه ای برای طلاق به علت اعتیاد به مواد مخدر شود . بر اساس آنچه در بند هفتم شروط دوازده گانه ی ضمن عقد ازدواج ذکر شده «چنانچه زوج مبتلا به اعتیاد مضری اثبات شده ای باشد که دادگاه آن را مخل آسایش زندگی مشترک تشخیص داده و دشواری ادامه ی زندگی برای زوجه در این وضعیت محرز باشد زن به استناد عسر و حرج ایجاد شده می تواند طلاق بگیرد » حال اینکه چه سطحی از دشواری و آسیب ناشی از اعتیاد از نظر دادگاه مخل آسایش تلقی شده ، چه عمقی از آسیب ها و خلاهای روحی ناشی از این بیماری و یا چند بار تلاش بی نتیجه برای ترک دادن اعتیاد مرد از مصادیق عسر و حرج خواهد ؛ همه مواردی است که قانون نسبت به آن ها ساکت است.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.