انواع وکالت در پرونده های حقوقی در دادگاه های حقوقی تهران

انواع وکالت در پرونده های حقوقی در دادگاه های حقوقی تهران

انواع وکالت در پرونده های حقوقی در دادگاه های حقوقی تهران

یکی از روش های تضمینی پیروزی پرونده های حقوقی، بدون شک واسپاری پرونده به وکیل متخصص و مجرب است. زیرا وکیل سال ها در رشته حقوق تحصیل کرده و پرونده های مختلف را به سرانجام رسانده در نتیجه می‌تواند به بهترین شکل ممکن از شما و حقوقی که دارید، دفاع کند. پس اگر درگیر پرونده های حقوقی در دادگاه ها و مراجع قضایی دیگر هستید و به دنبال راه چاره برای مطالبه یا دفاع از حق خود می‌گردید، ما در قدم اول مشاوره حقوقی وکالت و بعد از آن تنظیم قرارداد وکالت با یکی از بهترین وکلای حقوقی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

الان قطعا این سوال در ذهنتان شکل گرفته که برای مشاوره حقوقی وکالت و واسپاری پرونده به وکیل متخصص چکار باید بکنیم؟! کمی صبور باشید و تا انتهای این مقاله من و موسسه حقوقی وکلای تلفنی را همراهی کنید تا پاسخ کامل این سوال را بگیرید.

           

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

منظور از وکالت چیست؟

وکالت در لغتنامه ها، واگذار کردن و تکیه کردن معنا شده است. در علم حقوق نیز وکالت به معنای عقد جایزی است که میان دو نفر منعقد می‌شود و به موجب آن طرف اول (مُوَکِّل)، طرف دوم را وکیل و نایب خود در انجام اموری خاص، قرار می‌دهد.

بنابراین وقتی ما درباره مشاوره حقوقی وکالت صحبت می‌کنیم، منظورمان صحبت درباره این عقد جایز و موضوعات پیرامون آن است. یا مثلا وقتی می‌گوییم وکالت پرونده های حقوقی، مقصودمان نایب قرار دادن فردی متخصص و باتجربه در رسیدگی به پرونده حقوقی می‌باشد.

 

نقش وکیل در پرونده های حقوقی

همه ما وقتی مشکلی برایمان پیش می‌آید که درباره آن مشکل و راه حل های آن اطلاعات و تخصص کافی نداریم، سعی می‌کنیم از فردی آگاه مشورت و راهنمایی بگیریم. مشاوره حقوقی وکالت نیز دقیقا به همین شکل است! یعنی شما که دچار مشکلات حقوقی شده اید یا قصد دارید با کمک قانون، حق خود را مطالبه کنید به سراغ شخص آگاه و متخصص می‌روید تا راهنمایی‌تان کند.

منتهی گاها مشاوره حقوقی وکالت به تنهایی کارساز نیست و شرایط ایجاب می‌کند که وکیل در کنار راهنمایی شما، خودش وارد عمل شده و به امور رسیدگی کند تا به این ترتیب بتواند شما را به هدفی که دارید برساند! در این مواقع شما باید وکالت پرونده حقوقی را به وکیل مورد نظر بدهید.

پس از تنظیم قرارداد وکالت و واسپاری وکالت پرونده به شخص مورد نظر، او عهده دار رسیدگی به پرونده شده و نهایت تلاش خود را برای موفقیت شما بکار می‌گیرد. از طرفی چون با علم حقوق و قوانین موجود آشنایی دارد، مسلما عملکرد بهتری نسبت به خود شما خواهد داشت. در نتیجه نقش مهمی در پیروزی پرونده و احقاق حق شما ایفا خواهد کرد.

 

 

وکالت پرونده های حقوقی

 

انواع وکالت در قانون ایران

فرقی ندارد شما به دنبال مشاوره حقوقی وکالت هستید و یا می‌خواهید وکالت پرونده حقوقی خود را به یکی از وکلای موسسه حقوقی وکلای تلفنی بسپارید، در هر صورت باید بدانید در قانون ایران وکالت به چند نوع تقسیم می‌شود.

طبق قانون ایران ما 4 نوع وکالت مختص پرونده های حقوقی و کیفری داریم که عبارتند از؛

  • وکالت تعیینی: وکالتی است که در آن خود شخص با اختیار تام، وکیل پایه یک یا دو دادگستری را به عنوان نایب خود تعیین می‌کند.
  • وکالت اتفاقی: این نوع وکالت مختص افرادی است علم کافی برای وکالت پرونده های حقوقی و کیفری را دارند، اما وکیل دادگستری نیستند. حال این افراد اگر بخواهند برای خویشاوندان نسبی و سببی درجه دوم از طبقه سوم خود وکالت کنند، باید درخواست وکالت اتفاقی دهند.
  • وکالت معاضدتی: وکالت در پرونده های حقوقی است که به شکل معاضدتی، با معرفی کانون وکلا یا سایر مراجع ذی‌ربط انجام می‌شود.
  • وکالت تسخیری: وکالت پرونده های کیفری و برای دفاع از متهمانی است که به مجازات قصاص، اعدام، حبس ابد، رجم محکوم شده باشند.

 

 

 

حق الوکاله وکیل حقوقی

 

نحوه انعقاد قرارداد وکالت

انعقاد قرارداد وکالت یکی از مهمترین اقدامات واسپاری وکالت پرونده های حقوقی و کیفری به وکیل است. زیرا تا زمانی که شما با وکیل مورد نظر، قرارداد تنظیم نکرده باشید او نمی‌تواند در محاکم قضایی و حتی ادارات و سازمان ها ثابت کند که وکیل و نایب شماست.

بنابراین شما بعد از مشاوره حقوقی وکالت، در صورتی که تصمیم به واسپاری پرونده حقوقی خود به وکیل گرفته باشید باید قرارداد وکالت تنظیم کنید. نحوه تنظیم قرارداد وکالت نیز به چند عامل بستگی دارد که مهمترین عامل آن ها، نوع وکالت است که با توجه به نوع پرونده تعیین می‌شود.

برای اطلاع از چگونگی انعقاد قرارداد وکالت و در کنار آن مشاوره حقوقی وکالت، توصیه می‌کنم مشاوره حقوقی تلفنی موسسه حقوقی وکلای تلفنی را خریداری نمایید.

 

حق الوکاله وکیل در 1401

وکلا برای پیگیری پرونده شما و به اصطلاح قبول وکالت پرونده های حقوقی، مسلما دستمزدی مطالبه خواهند کرد که به این دستمزد حق الوکاله پرونده حقوقی گفته می‌شود. میزان حق الوکاله پرونده های حقوقی بر اساس چند فاکتور محاسبه می‌شود که عبارتند از؛ موضوع پرونده، مدارک و اسناد موجود، میزان تخصص و تجربه وکیل.

البته کانون وکلا و سازمان های ذی‌ربط در ابتدای هر سال، تعرفه‌ای برای حق الوکاله وکلا اعلام می‌کنند. همه وکلا موظف اند با توجه به این تعرفه، حق الوکاله مطالبه کنند.

شما برای اطلاع از حق الوکاله پرونده حقوقی در سال 1401 می‌توانید با شماره 09212242670 تماس بگیرید. یا این که از طریق مشاوره حقوقی تلفنی و در کنار مشاوره حقوقی وکالت، جویای این موضوع نیز شوید.

 

 

ارتباط در واتس اپ

 

در دادگاه حقوقی به چه پرونده هایی رسیدگی می‌شود؟

تمام دادخواست ها و دعاوی که مربوط به موضوعات حقوقی هستند، در دادگاه های حقوقی مطرح می‌شوند. منتهی قانونگذار در قانون آیین دادرسی مدنی صلاحیت دادگاه های حقوقی را به دو دسته تقسیم کرده است.

  1. صلاحیت ذاتی: منظور از صلاحیت ذاتی این است که دادگاه حقوقی مورد نظر باید از نظر صنف، نوع و درجه، صلاحیت رسیدگی به آن دعوا را داشته باشد. بنابراین رسیدگی به دعاوی کیفری و دعاوی خانوادگی مثل مهریه و نفقه از صلاحیت دادگاه های حقوقی خارج می‌شود.
  2. صلاحیت محلی: به این معنا که دادگاه مورد نظر از نظر مکانی صلاحیت رسیدگی به دعوا را داشته باشد. به همین دلیل هم است که گفته می‌شود دعوا باید در محل اقامت خوانده مطرح شود.

شما می‌توانید موضوع دادخواست خود را در قالب مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان موسسه حقوقی ما ارسال کنید، تا از این که آیا دادگاه حقوقی صلاحیت رسیدگی به آن را دارد یا نه مطلع شوید.

 

 

هزینه ارزیابی پرونده 
هزینه مطالعه پرونده 
حق الوکاله وکیل 
هزینه وکیل و مشاوره 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.