دعاوی ملکی ثبتی

دعاوی ملکی ثبتی

دعاوی ملکی ثبتی

با توجه به این‌که اموال غیرمنقول از جمله باغ، زمین، آپارتمان، مغازه و غیره جزء دارایی‌های بسیار با ارزش اشخاص مختلف به‌حساب می‌آیند برای معاملات ملکی قوانینی در نظر گرفته شده است. در صورتی‌که این قوانین به‌درستی رعایت نشوند ممکن است باعث طرح دعاوی ملکی شوند. برای مثال اگر در حین ثبت املاک و اسناد و اجرای اسناد رسمی لازم‌الاجرا اختلافی پیش آید شخص متضرر می‌تواند به مراجع قانونی مراجعه کرده و طرح دعاوی ملکی ثبتی نماید. دعاوی ثبتی ملکی موارد بسیاری را در بر می‌گیرند. بنابراین کسب اطلاعات کافی در این رابطه باعث می‌شود که ثبت املاک و اسناد به درستی انجام گیرد و در صورت بروز مشکل پیگیری آن از طریق مراجع قانونی ساده‌تر شود.شما می توانید در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس گرفته و با وکیل ملکی ثبتی کاربلد مشورت نمایید.

 

مشاوره حقوقی تلفنی

وکیل دعاوی ملکی ثبتی در چه زمینه‌ای تخصص دارد؟

با توجه به گستردگی مسائل حقوقی، بسیاری از وکلا تصمیم می‌گیرند تا در یک حوزه مانند دعاوی ملکی، دعاوی خانوادگی، دعاوی جنایی و غیره فعالیت کنند. بنابراین وکلایی که در حوزه دعاوی ملکی دانش و تجربه کافی دارند به‌عنوان وکیل و مشاور متخصص ملکی شناخته می‌شوند. اما وکیل دعاوی ملکی ثبتی به وکیلی گفته می‌شود که به‌صورت تخصصی به پرونده‌های این حوزه رسیدگی کرده باشد. چنین شخصی باید در رابطه با تمامی مواردی که در دعاوی ثبتی ملکی مطرح است از جمله افراز ملک، ابطال سند مالکیت معارض، ابطال سند رسمی ملک وغیره دانش کافی داشته باشد. همچنین روی دیگر تقسیم‌بندی دعاوی ملکی که شامل دعاوی ملکی کیفری و دعاوی ملکی حقوقی می‌شوند مسلط باشد. اما دانش وکیل در حل پرونده‌های مربوط به دعاوی ثبتی ملکی کافی نیست و متخصصین این حوزه باید حتماً از تجربه کافی برخوردار باشند. وکیلی که تمامی خصوصیات ذکر شده را داشته باشد می‌تواند تمامی مدارک مورد نیاز را در کوتاه‌ترین زمان گردآوری کرده، نگارش لایحه را به‌صورت کاملاً ماهرانه انجام داده و در برابر قاضی به‌خوبی از موکل خود دفاع کند.برای مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل کاربلد ملکی ثبتی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

مهم‌ترین دعاوی ملکی ثبتی شامل چیست؟

از مهم‌ترین دعاوی ملکی ثبتی می‌توان به افراز ملک، ابطال سند رسمی ملک، ابطال سند مالکیت معارض، ابطال معامله معارض، ابطال اجراییه ثبتی، اجرای ثبت، توقیف عملیات اجرایی و غیره اشاره نمود. همان‌طورکه مشاهده کردید هر مشکل و اختلافی که در حین ثبت املاک و اسناد و تنظیم اسناد ایجاد شود به‌عنوان دعاوی ملکی ثبتی شناخته شده و بیشتر به علت سهل‌انگاری و بی‌دقتی اشخاص در حین معاملات ملکی و تنظیم سند اتفاق می‌افتد. بنابراین اکثر دعاوی ثبتی ملکی به‌عنوان دعاوی حقوقی شناخته شده و بحث ارتکاب جرم در آن‌ها مطرح نیست. البته در مواردی ممکن است دعاوی ثبتی به دلیل جعل اسناد مالکیت رسمی، خیانت در امانت، فروش مال غیر، استفاده از سند مجعول، معامله معارض و غیره جزئی از دعاوی کیفری محسوب شوند.

مراحل ابطال سند رسمی ملک

از مهم‌ترین دعاوی ملکی ثبتی می‌توان به ابطال سند رسمی ملک اشاره کرد. در این موارد با وجودی‌که سند رسمی ملک به نام شخصی خاص ثبت شده امکان شکایت برای اشخاصی که بتوانند مدارکی مبنی بر صوری و غیر واقعی بودن سند، معامله معارض، اسناد مجعول، ثبت سند مالکیت جهت تضمین، عدم تطابق سند با قوانین ثبت و قانون مدنی، صدور اشتباهی سند و... را ارائه دهند وجود دارد. در واقع اگر فرد شاکی بتواند دلیل محکمه‌پسندی را ارائه کند می‌تواند رای ابطال سند رسمی ملک را از دادگاه دریافت نماید.

 

دعاوی ملکی ثبتی

برای این‌کار باید به مراجع قانونی (دادگاه صالح با توجه به موضوع ابطال سند رسمی متفاوت است.) مراجعه کرده و طرح دعوا باعنوان ابطال سند رسمی ملک نمایید. به این‌صورت می‌توانید مدارک محکمه‌پسند خود را به دادگاه ارائه داده و منتظر نتیجه قاضی باشید. البته برای ابطال سند رسمی ملک باید حتماً هزینه دادرسی را نیز پرداخت کنید. گردآوری مدارک برای ابطال سند رسمی ملک کار ساده‌ای نیست بهتر است تا پیش‌ از هراقدامی حتماً با مشاور حقوقی ملکی مشورت کرده و سپس برای ثبت شکایت اقدام نمایید.

برای افراز ملک چه باید کرد؟

به جرئت می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین دعاوی ملکی ثبتی افراز ملک است. در واقع ممکن است زمین یا ملکی دارای چند مالک بوده اما سهم هر مالک به طور قانونی مشخص نشده باشد. در این موارد مالکان می‌توانند با انجام مراحل قانونی سهم خود را در ملک مشاع مشخص کنند. مراجع صالح برای افراز ملک مشاع ادارات ثبت و دادگاه عمومی محل وقوع ملک هستند. البته در شرایطی می‌توان به ادارات ثبت مراجعه کرد که عملیات ثبتی ملک به پایان رسیده و ملک مورد نظر دارای سند مالکیت باشد. بنابراین متقاضی باید با درنظرگرفتن این مسئله درخواست خود را در مراجع صالح مطرح کند تا طبق حکم اعمالی نقشه‌برداری از ملک انجام شود. پس ‌ازآ نکه نقشه‌برداری انجام شد رئیس واحد ثبتی طبق نقشه افرازی و مقررات ثبتی درخواست متقاضیان را رد یا تایید می‌کند. در صورت تایید رئیس واحد ثبتی، افراز ملک انجام شده و حکم نهایی به تمامی مالکین ابلاغ می‌شود که امکان اعتراض به آن تا ۱۰ روز پس از ابلاغ حکم وجود دارد. البته اگر پیش از طرح دعوا از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان استفاده کرده باشید احتمال رد درخواستتان بسیار کم می‎شود.

 

ارتباط در واتس اپ

برای ابطال سند مالکیت معارض به کجا مراجعه کنیم؟

اگر شخصی ملکش را بیشتر از یک‌بار معامله کند معامله معارض انجام داده و سند مالکیتی که دیرتر به ثبت رسیده به عنوان سند مالکیت معارض شناخته می‌شود. در این موارد دادگاه براساس آن که جریان ثبتی کدام سند به‌درستی انجام شده دستور ابطال سند دیگر را صادر می‌کند. در این نوع دعاوی ملکی ثبتی، اداره ثبت اخطاری را به دارنده سند معارض ارسال می‌کند و دارنده سند معارض تنها دو ماه زمان دارد تا برای طرح دعوا در دادگاه حاضر شود. پس از آن با پرداخت هزینه دادرسی مراحل رسیدگی به پرونده آغاز شده و نتیجه نهایی به طرفین گزارش می‌شود. اما اگر دارنده سند معارض در طی این دو ماه به دادگاه مراجعه نکند دارنده سند مقدم می‌تواند به اداره ثبت مراجعه کرده و با تسلیم گواهی عدم تقدیم دادخواست، درخواست ابطال سند مالکیت معارض را ارائه نماید.

مشاوره حقوقی ملکی
اعاده دادرسی در دعاوی ملکی ثبتی
مشاوره حقوقی ابطال سند
تجدیدنظر در دعاوی ملکی ثبتی
درباره ما

 


سوالات متداول

نظرات

محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، همانطور که می دانیم یکی از شاخه های تقسیم اموال غیر منقول ، دسته بندی آنها بر اساس مسائل ثبتی می باشد. بعلت اهمیت بسیار بالای اموال غیر منقول در کشور ما ایران ، دانستن مسائل ثبتی بسیار مهم و حیاتی می باشد .دعاوی زیادی در پرونده های قضایی کشور ما اتقاف می افتاد که یک نفر اموال خود را به صورت قولنامه ای به دیگران می فروشد اما چون کارهای ثبتی پرونده را انجام نداده یا وکالت رسمی جهت نقل و انتقال رسمی اموال انجام نگرفته است روال صدور سند رسمی با مشکل مواجه می گردد . این مشکل به ویژه در میان خانواده ها که پدری مال و اموال خود را طی قولنامه به فرزندان خود می فروشد و در همین اثنا خود مالک فوت می نماید بسیار اتفاق افتاده است ؛ لذا مسائلی مانند این مشکل و سایر مسائل حقوقی ثبتی را باید به صورت تخصصی دانست تا بتوان راهکاری مناسب را به کاربران خود ارائه نمود . دعاوی ملکی ثبتی را در یک دسته بندی کلی می توان به چند بخش عمده تقسیم بندی نمود : 1- دعاوی ثبت اسناد : مانند درخواست صدور سند مالکیت ، اعتراض به ثبت سند، تقسیم و فروش مال مشاع ، درخواست افراز ملک، الزام به تفکیک ، اصاح سند و امثال آن 2- دعوای ثبت املاک : اعتراض به حقوق ارتفاقی ملک، اعتراض به ثبت ملک ، ابطال سند مالکیت معارض ملک و ... 3- دعوای اجرای سند رسمی لازم الاجرا مانند : دعوای اجرایه ثبت ، ابطال اجرایی ثبت ، توقیف عملیات اجرایی و امثال آن . با توجه به تخصصی بودن این امور باید در تمام مراحل کار از یک وکیل کارکشته استفاده نمود و بعد از آن شروع به اقدام کرد و پیشنهاد ما استفاده از وکلای تخصصی موسسه وکیل تلفنی می باشد.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام توجه به گستردگی مسائل حقوقی، بسیاری از وکلا تصمیم می‌گیرند تا در یک حوزه مانند دعاوی ملکی، دعاوی خانوادگی، دعاوی جنایی و غیره فعالیت کنند. بنابراین وکلایی که در حوزه دعاوی ملکی دانش و تجربه کافی دارند به‌عنوان وکیل و مشاور متخصص ملکی شناخته می‌شوند. اما وکیل دعاوی ملکی ثبتی به وکیلی گفته می‌شود که به‌صورت تخصصی به پرونده‌های این حوزه رسیدگی کرده باشد. چنین شخصی باید در رابطه با تمامی مواردی که در دعاوی ثبتی ملکی مطرح است از جمله افراز ملک، ابطال سند مالکیت معارض، ابطال سند رسمی ملک وغیره دانش کافی داشته باشد. همچنین روی دیگر تقسیم‌بندی دعاوی ملکی که شامل دعاوی ملکی کیفری و دعاوی ملکی حقوقی می‌شوند مسلط باشد. اما دانش وکیل در حل پرونده‌های مربوط به دعاوی ثبتی ملکی کافی نیست و متخصصین این حوزه باید حتماً از تجربه کافی برخوردار باشند.


Mohamad sheykhi

امروزه به علت شرایط اقتصادی کشور، مساله مسکن و املاک از حوزه های مهم و بنیادی برای سرمایه گذاری ایرانیان به حساب می آید. با این حال قشر عظیمی از ایرانیان به علت بیکاری، درآمد پایین و بالا بودن نرخ سود وام و تسهیلات بانک های ایران بدون خانه مستقل بوده و اجاره نشین میباشند. حتی میتوان این گونه ادعا کرد که خرید و فروش خانه و ملک برای برخی از هموطنان ما امری محال و دست نیافتی تلقی شده و از خرید مسکن ناامید شده اند. این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته ، خرید مسکن یا به اصطلاح خانه دار شدن، دغدغه های زیادی نداشته و حتی دانشجویان و جوانان کم سن و سال با کمترین و حداقل درآمد نیز میتوانند به راحتی خانه ای مستقل تهیه نمایند. در سال های اخیر مشکلات منطقه ای، تحریم ها، نوسانات نرخ ارز ، بلایای طبیعی مانند زلزله، سیل، ویروس های مخرب جهانی و… بر شدت این معذل اجتماعی ، اقتصادی افزود. به همین علت ، بالا بردن آگاهی و اطلاعات در زمینه خانه و مسکن و صد البته مسائل قانونی و حقوقی املاک برای افراد، باعث ساده تر شدن انتخاب و تصمیم در این زمینه مهم میگردد. بر اساس تحقیقات و بررسی های متعدد و متداوم وکیل امور ملکی موسسه حقوقی سروش نافع دادمان ، انواع دعاوی حقوقی و کیفری ملکی از پرتعدد ترین پرونده های موجود در میان دادخواست های مراجع قضایی و دادگاه ها میباشد. این نوع دعاوی ، به علت داشتن جنبه ها و زوایای مختلف و متعدد، شک و شبهه ها و اختلافات زیادی را برای افراد مختلف ایجاد مینماید. همچنین برای اقدام به طرح هر کدام از انواع دعاوی ملکی و پیگیری و رسیدگی به این دعاوی ، نیازمند اطلاعات کامل و جامع و تخصص در این زمینه میباشد.این پرونده ها و دعاوی ملکی ،معمولا نتیجه عدم اطلاع از موارد قانونی ، سوتفاهمات، ویا سودجویی افراد ایجاد میشود. دعوی ملکی طبق نظر وکیل امور ملکی تقسیم بندی انواع دعاوی ملکی میتواند به روش ها و بر اساس پارامترهای مختلفی انجام گیرد. اما انواع دعاوی ملکی ، مانند تمام دعاوی دیگر در حوزه های مختلف ،به سه دسته کلی زیر تقسیم میشوند: ۱-دعاوی ملکی حقوقی ۲-دعاوی ملکی کیفری ۳-دعاوی ملکی ثبتی انواع دعاوی ملکی حقوقی انواع دعاوی ملکی حقوقی دسته ای از دعاوی ملکی هستند، که بیشترین پرونده های حقوقی ملکی را در دادگاه ها به خود اختصاص داده اند. برای حل اختلاف و رسیدگی به این نوع پرونده های حقوقی، قانون پیش بینی هایی را در همه ی شرایط و موقعیت ها در نظر گرفته است. قاضی پرونده های حقوقی ملکی ، با توجه به این پیش بینی ها و قانون و با تکیه بر قدرت تجزیه تحلیل خود درباره شرایط پرونده ارائه شده توسط وکیل امور ملکی، این دادخواست ها و دعوی ها را داوری و قضاوت مینماید. لیست مهمترین دعاوی ملکی حقوقی دعوی الزام به فک رهن و سندهای ضمانتی دعوای الزام به تحویل ملک دعوی الزام تنظیم سند رسمی ‌برای املاک دعوی الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی ( مختص به ساختمان‌های دارای واحد‌های متعدد مستقل) دعوای خلع ید دعوی الزام به دریافت پایان کار ( مختص ساختمان‌های تکمیل شده و مورد تایید کارشناس ساخت و ساز) دعوای رفع تصرف عدوانی دعوی ابطال قرارداد (مختص به مشکلات موجود در مفاد قرارداد ) دعوی درخواست دریافت مطالبه‌‌ اجرت المثل دعوی فسخ قراردادها ( مختص قرارداد های دارای نقص قانونی ) دعوی حقوقی تعدیل میزان اجاره بها بر اساس عرف جامعه ( درخواست افزایش یا کاهش اجاره) دعوی درخواست مطالبه سرقفلی (گرفتن حق کسب و پیشه) دعوی تخلیه‌‌ اماکن تجاری (مختص املاک مشمول قوانین مختص به خود ) دعوی تجویز انتقال منافع از فرد به فردی دیگر در این گونه انواع دعاوی ملکی ، بحث اصلی حل اختلافات و اشتباهات و خسارات احتمالی میباشد که بر اثر سهل انگاری بوجود آمده اند . در پرونده های دعاوی ملکی حقوقی، مساله ارتکاب به جرم و خسارات عمدی و کلاهبرداری مطرح نمیباشد. طبق مشورت با وکیل امور ملکی انواع دعاوی ملکی بسیار بیشتر از مواردی است که در اینجا به آن‌ها اشاره شد. در ادامه برخی از مهم‌ترین دعاوی ملکی حقوقی را برایتان شرح میدهیم: دعوای الزام به تحویل ملک اگر در مبایعه نامه زمان مشخصی برای تحویل ملک به خریدار تعیین شده باشد باید در همان تاریخ مبیع به خریدار تحویل داده شود. گاهی در فاصله معامله و تنظیم سند رسمی ارزش ملک زیاد می شود و فروشنده به همین بهانه در تحویل ملک تعلل می‌کند. در این حالت خریدار می تواند اقدام به طرح انواع دعاوی ملکی الزام به تحویل ملک کند. دعوای خلع ید اگر شخصی غیر از مالک، ملکی را که سند رسمی دارد در تصرف خود قرار دهد، مالک اصلی ملک برای تخلیه می تواند در دادگاه دعوای خلع ید مطرح کند. طرح دعوای خلع ید در صورتی امکان پذیر است که خواهان سند رسمی مالکیت داشته باشد و اگر ملک ثبت نشده باشد مالک باید مالکیت خود را ثابت کند. الزام به تنظیم سند رسمی کسی مالک یک ملک شناخته می شود که سند رسمی داشته باشد. وقتی یک ملک از فردی به فرد دیگری منتقل می شود باید سند رسمی تنظیم شود. در صورتی که فروشنده یا به طور کلی انتقال دهنده این سند رسمی را تنظیم نکند، شحصی که ملک به او منتقل شده می تواند برای تنظیم سند طرح دعوا کند. دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق ممکن است فردی بدون اینکه ملک شما را تصرف کند مانع استفاده شما از آن شود. در این حالت برای اقامه دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق، شما باید سندی داشته باشید که نشان دهنده مالکیت و سابقه تصرف تان باشد. در این نوع از انواع دعاوی ملکی ممکن است قاضی با صدور دستور موقت از ورود ضرر و زیان بیشتر جلوگیری کند. دعوای رفع تصرف عدوانی دردعوای تصرف، فرد با اثبات سابقه‎ی تصرف خود از طریق ارائه یک قرارداد و یا یک سند رسمی باید اعلام کند که ملک بدون رضایت او از تصرف او خارج شده است. دعوای تصرف عدوانی با دعوای خلع ید متفاوت است. در تصرف عدوانی نیازی نیست که مالکیت خواهان به اثبات برسد و تنها مساله مهم اثبات سابقه تصرف است ولی در دعوای خلع ید خواهان باید مالکیت خود را نسبت به ملک اثبات کند. دعوای فک رهن رهن عقدی است که به‌ موجب آن مدیون مالی را برای وثیقه به داین می‌دهد. رهن دهنده را راهن و طرف دیگر را مرتهن می‌گویند. الزام به فک رهن در واقع موجب انحلال عقد رهن است. ممکن است در برخی موارد فردی ملکی را نزد بانک یا شخصی در رهن بگذارد و پس از اینکه دین خود را به پرداخت کرد، آن کسی که مال نزد او به رهن گذاشته شده است اقدام به فک رهن نکند. در چنین حالتی راهن باید علیه مرتهن اقامه دعوای الزام به فک رهن کند. نکته مهم در این مورد این است که در چنین شرایطی ید مرتهن از حالت امانی به ضمانی تبدیل می شود و راهن نیز می‌تواند دادخواستی تحت عنوان «الزام به فک رهن» و پرداخت اجرت‌ المثل ایام عدم فک رهن تنظیم کند. ابطال معامله صوری به ‌قصد فرار از دین با استناد به ماده ۲۱۸ قانون مدنی معامله با قصد فرار از دین به‌صورت صوری باطل است. اگر کسی قصد فرار از دین دارد و به خاطر اینکه مال به دست طلبکاران نرسد، اموالش را معامله کند این معامله باطل است. دعوای فروش ملک مشاع فروش ملک مشاع باید با رضایت همه ‎ی مالکان انجام شود. هر یک از شرکاء می تواند به دادگاه صالح مراجعه کند و برای فروش ملک مشاع درخواست دهد. مجوز فروش ملک مشاع از طریق دادگاه صادر می‌شود و بدون این مجوز امکان فروختن ملک مشاع وجود ندارد.


علیرضا محمدی

از اولین باری که با جست و جو در اینترنت با سایت شما آشنا شدم همیشه سعی میکنم در طول روز هرزمان فرصت پیدا کنم مطالب سایت شمارو مطالعه کنم واقعا کلیدی ترین‌نکات دعاوی روزمره و مشکلات حقوقی مردم را با زبانی بسیار ساده و قابل فهم و از همه مهم تر به صورت رایگان منتشر کردن جای تشکر و تقدیر داره موفق باشید


سجاد جداخانلو

سلام وقت بخیر . همین که ملکی مطابق قانون در دفتر املاک به ثبت رسید دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی که ملک مزبور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا اینکه ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد مالک خواهد شناخت. در مورد ارث هم ملک وقتی در دفتر املاک به اسم وارث ثبت می‌شود که وراثت و انحصار آن‌ها محرز و در سهم‌الارث بین آن‌ها توافق بوده و یا در صورت اختلاف، حکم نهایی در آن باب صادر شده باشد. تبصره - حکم نهایی عبارت از حکمی است که به واسطه طی مراحل قانونی و یا به واسطه انقضای مدت اعتراض و استیناف و تمیز دعوایی که حکم در آن موضوع صادر شده از دعاوی مختومه محسوب شود.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.