مشاوره حقوقی شرکت های هرمی

مشاوره حقوقی شرکت های هرمی

مشاوره حقوقی شرکت های هرمی

مشاوره حقوقی شرکت های هرمی

سوالاتی که در خصوص شرکت های هرمی از مشاوره حقوقی پرسیده می شود بدین شرح است: فعالیت این شرکت ها به چه صورت است؟ آیا فعالیت این شرکت ها در قانون جرم انگاری شده است؟ چگونه هرمی بودن یک شرکت را تشخیص دهیم؟ عضویت در این شرکت ها جرم است؟ به چه صورت می توان از آن ها شکایت کرد؟ پس گرفتن پول از شرکت هرمی به کمک وکیل به چه صورت است؟حق المشاوره وکیل در پرونده مالباختگان این شرکت ها در جلسات مشاوره حقوقی چقدر است؟

 

چارت هزینه های مشاوره حقوقی

آیا فعالیت شرکت های هرمی در قانون ایران جرم انگاری شده است؟

شرکت های هرمی یک پدیده تازه و نوظهور است به همین جهت افرادی که به نوعی با این شرکت ها ارتباط پیدا می کنند برای رفع مشکل حقوقی خود به مشاوره حقوقی نیاز پیدا خواهند کرد. در فعالیت های نوپدید تاثیر مثبت یا منفی آن بر روی نظم عمومی مشخص نیست. مشخص شدن آثار آن در نظم عمومی نیاز به گذشت زمان دارد. این گونه شرکت ها نیز در ابتدا قانونی برایشان تبیین نشده بود. ابتدا فعالیت های ان ها با رنگ و روی قانونی شروع شد اما با گذشت زمان قانون متوجه ضرر های آن بر نظم اقتصادی جامعه شد. سپس قانون گذار به مبارزه بر علیه آن ها اقداماتی انجام داد و قوانین را در این راستا تبیین نمود.

طبق قانون، عملی جرم محسوب می شود که مجازاتی برای آن در قانون پیش بینی شده باشد. در نتیجه قوانین و مقرراتی برای پیشگیری از عضویت مردم جامعه در شرکت های هرمی و مجازات هایی در این راستا به تصویب رسید. پس در نتیجه عضویت در این شرکت ها جرم محسوب می شود و دارای مجازات هایی است. پس پاسخ به سوال آیا فعالیت آن ها در قانون ایران جرم انگاری شده است باید چنین پاسخ داد، بله.

 

مشاوره با وکیل کیفری

از کجا بفهمیم یک شرکت هرمی است؟

برای تشخیص هرمی بودن شرکت ها باید به عناصر بالقوه ای که نقش مهمی در تعیین و تشخیص طرح اولیه پایه ریزی شرکت دارند توجه نمود که به قرار زیر است؛

هر یک از اعضا باید حداقل دو نفر را به این شرکت معرفی نمایند.

محصولاتی در این شرکت ها به فروش می رسند که هیچ بازار واقعی در جهان ندارند.

افراد مجبور به خرید از این محصولات هستند و قیمت آنها بسیار گران است خرید های اجبار با خدمات فرعی.

الزام به سرمایه گذاری نقدی در این شرکت ها به مقدار قابل توجه

طرح های ارائه خواهد شد که صرفا برای گسترش شبکه توزیع کننده است.

طرح هایی که برای مصرف توزیع کنندگان واقع شده است. در صورتی که توزیع کننده فعالیت ننماید کالاهای فروخته نشده بسیاری وجود خواهد شد.

در این طرح دستمزد های پرداختی به افراد توزیع کننده ای پرداخت می شوند که در سطوح بالا قرار بگیرند.

در طرح های آنها پرداخت کمیسیون ها بر اساس خرده فروشی واقعی نیست.

طرح هایی که اگر اعضا از آن خرید ننمایند با شکست مواجه خواهد شد.

در شرکت های هرمی تاکید بر عضو گیری خواهد بود تا بر فروش محصولات.

بسیاری از موارد دیگر که در مشاوره حقوقی یک شرکت هرمی توسط مشاور به صورت مشاوره حقوقی تلفنی یا در مشاوره حقوقی آنلاین از مشاوره ها ارائه خواهد شد.

 

شرکت هرمی

آیا عضویت در شرکت های هرمی جرم است؟

عضویت در شرکت های هرمی مصداق جرم اقتصادی است. در سال های اخیر و بیش از یک دهه است که مشکلات و معضلاتی گریبانگیر جوانان و اقشار مختلف جامعه شده است که به سودای پولدار شدن یک شبه به شبکه های هرمی می پیوندند. در نهایت سرمایه خود را نیز در این شرکت ها از دست خواهند داد. همچنین کسب و کار در این شرکت ها نوعی کسب و کار غیر پایدار است که در آن افراد با پرداخت پول مشخصی عضو شرکتی خواهند شد. به علاوه آنکه باید در آینده چند نفر دیگر را به عضویت شرکت در بیاورد. به هر حال عضویت در این شرکت ها به حکم قانون از جرایم اقتصادی است و مجازات های سنگینی برای آن در نظر گرفته شده است.

چگونگی شکایت از شرکت های هرمی

مشاور حقوقی در موسسه وکلای تلفنی به صورت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته آماده ارائه مشاوره به افرادی است که قصد شکایت از شرکت های هرمی دارند. افراد به علت از دست دادن سرمایه در این شرکت ها اقدام به تنظیم شکایت می نمایند. مسئله شکایت در این شرکت ها امنیتی و قضایی است. اداره کل حقوقی قوه قضاییه در نظری عضویت در این شرکت ها را مصداق کامل جرم اقتصادی اعلام کرده است. طبق بند 1 ماده 36 قانون مجازات های اسلامی 1392 اخلال در نظام اقتصادی کشور از جرایم اقتصادی است صدور حکم و مجازات های آن در اینگونه جرایم با موضوع جرم بیشتر از 100 میلیون ریال قابل تعلیق و تعویق نخواهد بود. افراد با ارائه لایحه تنظیمی به مراجع کیفری می توانند از شرکت های هرمی شکایت نمایند. یکی از بیشترین مواردی که در مشاوره حقوقی مورد بحث و مشاوره است نحوه شکایت از این دسته از شرکت ها است.

 

ارتباط واتس اپ

پس گرفتن پول از شرکت های هرمی به کمک وکیل

وکلای موسسه وکلای تلفنی، راه های قانونی نحوه پس گرفتن پول از شرکت های هرمی را به افراد ارائه خواهند داد. تشخیص تاثیر و میزان اختلال در نظام اقتصادی بر عهده قاضی رسیدگی کننده می باشد. مال برده شده و یا اعضای این مراکز و یا اموال به جا مانده و سایر موارد در تشخیص این امر تاثیر گذار است. در صورتی که شرکت و اعضای آنها به عنوان مجرم شناخته شوند قاضی دستور به استرداد مال برده شده به افراد خواهد داد. علاوه بر آن به جزای نقدی و به حبس و یا به 20 تا 74 ضربه شلاق در انظار محکوم خواهند شد.

هزینه وکیل در پرونده مالباختگان شرکت های هرمی

همانطور که گفته شد عضویت در شرکت های هرمی از جمله جرایم اقتصادی است. حق الوکاله را بر اساس توافق طرفین پرداخت نمایند. معمولا هزینه حق وکاله وکیل در پرونده مالباختگان توافقی است اما بر اساس آیین نامه حق الوکاله پرونده های مفاسد اقتصادی از 5 تا 50 میلیون تومان است.

 

ورشکستگی به تقلب
مشاوره حقوقی ورشکستگی 
مشاوره حقوقی جرم پولشویی
نگارش شکوائیه
درباره ما 

سوالات متداول

-آیا امکان پس گرفتن پول یا سرمایه خود از شرکت های هرمی وجود دارد؟

بله. با مراجعه به مراکز مشاوره حقوقی معتبر همچون موسسه وکلای تلفنی و انتخاب بهترین وکیل می توان در اسرع وقت نسبت به بازگرداندن سرمایه خود اقدام کرد.

-چگونه می توان بر علیه شرکت هرمی که قبلا در آن فعال بودیم اقدام کرد؟

قبل از هرگونه اقدام برای شکایت از شرکت های هرمی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

-طرح عدم اعتبار و ممنوعیت شرکت های هرمی جهت انجام فعالیت توسط چه ارگانی صادر می شود؟

این طرح توسط قوه قضاییه صادر می گردد.

-آیا حق الوکاله یا هزینه وکالت وکیل در خصوص شکایت از یک شرکت هرمی زیاد است؟

معمولا هزینه وکالت در این خصوص توافقی است.

-تشخیص میزان اختلال یک شرکت هرمی در نظام اقتصادی کشور بر عهده کدام ارگان است؟

این مورد توسط قوه قضاییه انجام می شود


سوالات متداول

نظرات

بهنام رحمانی فرد

با سلام تشخیص هرمی بودن شرکت ها باید به عناصر بالقوه ای که نقش مهمی در تعیین و تشخیص طرح اولیه پایه ریزی شرکت دارند توجه نمود که به قرار زیر است؛ هر یک از اعضا باید حداقل دو نفر را به این شرکت معرفی نمایند. محصولاتی در این شرکت ها به فروش می رسند که هیچ بازار واقعی در جهان ندارند. افراد مجبور به خرید از این محصولات هستند و قیمت آنها بسیار گران است خرید های اجبار با خدمات فرعی. الزام به سرمایه گذاری نقدی در این شرکت ها به مقدار قابل توجه طرح های ارائه خواهد شد که صرفا برای گسترش شبکه توزیع کننده است. طرح هایی که برای مصرف توزیع کنندگان واقع شده است. در صورتی که توزیع کننده فعالیت ننماید کالاهای فروخته نشده بسیاری وجود خواهد شد. در این طرح دستمزد های پرداختی به افراد توزیع کننده ای پرداخت می شوند که در سطوح بالا قرار بگیرند. در طرح های آنها پرداخت کمیسیون ها بر اساس خرده فروشی واقعی نیست. طرح هایی که اگر اعضا از آن خرید ننمایند با شکست مواجه خواهد شد. در شرکت های هرمی تاکید بر عضو گیری خواهد بود تا بر فروش محصولات.


شیرزاد افشاری

با سلام موسسه وکیل تلفنی با ارائه مشاوره ها و راهکارهای موثر به کاربران خود آنها را در امر دفاع از حقوق خود یاری می کنند .


مجید شیخی

با وجود مبارزه گسترده نیروهای انتظامی با اعضای شرکت‌های هرمی، همچنان این‌گونه فعالیت‌ها جذابیت خود را برای برخی حفظ کرده و هنوز که هنوز است، شاهد فعالیت این شرکت‌ها در کشورمان هستیم از جمله اصول مهمی که زیربنای حقوق جزا تلقی می‌شود، اصل قانونی بودن جرایم و مجازات‌هاست. طبق اصل مزبور تنها زمانی می‌توان عمل یک فرد را جرم تلقی کرد و متعاقبا با یک واکنش شدید (کیفر) مورد بازخواست قرار داد که طبق نص قانون مصوب مرجع صلاحیت‌دار، آن فعل یا ترک فعل جرم محسوب شود. در خصوص فعالیت‌های هرمی نیز تا مدت‌ها قانونی وجود نداشت بنابراین نمی‌شد با اعضای این شرکت‌ها برخورد قانونی کرد اما این وضع دیری نپایید و در حال حاضر به موجب نص صریح قانون، چنین اعمالی ممنوع است.


حمید مرادی نیا

با سلام هر کسی که از روی حیله و تقلب ، دیگران را به وجود شرکت ها و کارخانه ها و موسسات موهوم ، فریب داده و یا اینکه به امور غیر واقعی ، امیدوار نماید و یا با استفاده از وسایل تقلبی دیگر ، وجوه یا اموالی را برای خود ، به دست آورده و از این راه ، مال دیگران را ببرد ، کلاهبردار محسوب شده و به مجازات قانونی ، محکوم خواهد شد . به طور کلی ، در شرکت های هرمی نیز ، عضویت اعضای جدید که توام با پرداخت حق عضویت یا خرید اجباری از شرکت است ، سود بیشتری برای افراد رده بالا و قدیمی به ارمغان می آورد ؛ لکن پس از گذشت مدتی ، تعداد عضو گیری شرکت هرمی ، کاهش یافته و دیگر این امر ، کفاف پرداخت سود افراد جدید شرکت را نخواهد داد و به همین دلیل ، شرکت هرمی ، دچار فروپاشی شده و تاسیس کنندگان آن ، از کشور خارج و یا دستگیر می شوند .


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.