مجازات زندان برای مهریه

مجازات زندان برای مهریه

مجازات زندان برای مهریه

عدم پرداخت مهریه جرم است؟

برای هر فعل یا ترک فعلی که مجازات تعیین شده باشد، جرم است. در قانون نیز برای عدم پرداخت مهریه نیز مجازات تعیین شده است و فردی که مهریه را نپردازد بر اساس قانون محکومیت های مالی مجازات خواهد شد. در واقع مهریه مالی است که زوج در هنگام امضای سند ازدواج تعهد می نماید که به مقدار تعیین شده مهریه به زوجه بپردازد.در صورتی که زوجه مهریه را مطالبه کند اما زوج از پرداختن آن امتناع کند با محکومیت های مالی مواجه خواهد شد. مباحث حوزه خانواده به ویژه طلاق و مهریه از مسائلی هستند که پرونده های زیادی در این حوزه در سطح کشور تشکیل خواهد شد و خانواده های زیادی را درگیر خود خواهد کرد. برای اینکه حق و حقوقی از کسی ضایع نشود بهتر است قبل از اقدام به طلب مهریه با وکیل متخصص مشاوره حقوقی مهریه انجام داد.

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل

زندانی شدن زوج برای مهریه

مهریه یک نوع بدهی است و این بدهی در صورت طلب کردن زوجه باید پرداخت شود. در سال های اخیر قانونگذار و بسیاری از نهاد ها تلاش کرده اند که آمار زندانیان مرتبط با مهریه را کاهش دهند و قوانینی نیز در این ارتباط وضع کرده اند. اما باز هم اگر تا مقدار مشخصی زوج اقدام به تعیین تکلیف کردن مهریه ننماید باید روانه زندان شود.

اگر زوجه مهریه خود را به اجرا بگذارد اما زوج آن را پرداخت نکند و دادخواست اعسار نیز تقدیم دادگاه نماید زوجه ظرف مدت یک ماه می تواند درخواست صدور حکم جلب زوج را بنماید. اگر پرداخت مهریه قسطی شد اما زوج اقساط را پرداخت نکرد باز هم زوجه می تواند حکم جلب زوج را درخواست کند.

زوجین دغدغه های زیادی در ارتباط با مراحل دادگاهی و رسیدگی به مسائلی مهریه، طلاق، نفقه و حضانت دارند اما باید مشاوره حقوقی خانواده می تواند این دغدغه را کاهش داد. در موسسه حقوقی وکیل تلفنی این امکان فراهم شده است با روشهای مانند مشاوره حقوقی تلفنی یا  مشاوره حقوقی آنلاین در سریع ترین زمان ممکن با وکیل متخصص حوزه طلاق مشاوره انجام دهید.

 

راهنمایی مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل

 

آیا زندان برای مهریه قابل گذشت است؟

در ابتدا تعریفی بر جرایم قابل گذشت داشته باشیم. بر اساس تبصره 1 ماده 100 قانون مجازات اسلامی قانون گذار تعریفی از جرایم قابل گذشت ارائه کرده است که در این ماده آمده است: « جرائم قابل گذشت، جرایمی می باشد كه شروع و ادامه تعقیب و رسیدگی و اجرای مجازات، منوط به شکایت شاکی خصوصی و عدم گذشت وی است.»

در واقع در برخی از جرایم اگر شاکی یا خواهان به طرف مقابل رضایت بدهند دیگر محکومیتی باقی نخواهد ماند. مهریه نیز جزو جرایم قابل گذشت است و اگر فردی به دلیل عدم پرداخت مهریه روانه زندان شود در صورتی که زوجه گذشت کند یا اینکه مهریه را بپردازد در همان لحظه زندان به پایان خواهد رسید و مرد از زندان آزاد خواهد شد.

گاها برخی از مردها از حق طلاق به عنوان ابزاری برای بخشیدن مهریه توسط زوجه استفاده می کنند و برعکس این نیز برخی از زن ها از حق مهریه به عنوان ابزاری برای گرفتن طلاق از زوجه استفاده می کنند. اما تعدادی نیز در هر شرایطی از حق مهریه خود نخواهند گذشت و تا ریال آخر آن را طلب خواهند کرد. توصیه می شود زوجین قبل از تعیین مهریه حتما تمام جوانب بسنجند و اینگونه تصور کنند که از روز اول عقد باید مهریه را پرداخت کنند.

وکیل متخصص در حوزه مهریه

وکلای دادگستری معمولا حوزه خاصی را برای امر وکالت در نظر می گیرند و پرونده هایی با موضوع مدنظر را پذیرش می کنند. به دلیل اینکه سال ها در یک حوزه خاص وکالت انجام داده اند، علاوه بر دانش و مهارتی که دارند تجربه لازم را نیز به دست می آورند. به چنین افرادی وکیل متخصص گفته می شود مثلا اگر در حوزه خانواده خاصتا بحث مهریه فعالیت کرده باشند این افراد وکیل متخصص مهریه هستند. وکیل متخصص دانش خود را در حوزه مهریه بروز نگه می دارد همچنین تسلط کافی بر قوانین مهریه خواهد داشت. این دست از وکلا با قوانین جدیدی که مصوب می شود آشنایی کامل دارند و تمام توان و دانش خود را برای دفاع از موکل خود به کار خواهد گرفت. وکیل متخصص مهریه به موکل خود کمک خواهد کرد که بر اساس مواد قانونی در کمترین زمان ممکن پروسه دادگاهی خود را طی کند و به نتیجه مطلوب و قانونی خود برسد. مسائل حقوقی مهمی از جمله فرار از پرداخت مهریه، توقیف اموال یا اعسار وجود دارد که با حضور وکیل متخصص این موارد به راحتی قابل حل و از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد.

 

مشاوره حقوقی با وکیل متخصص خانواده
مشاوره حقوقی خانواده
مشاوره حقوقی با وکیل طلاق
مشاوره حقوقی با وکیل مهریه

 

آیا در قانون جدید عدم پرداخت مهریه زندان دارد؟

بله، در قانون جدید نیز اگر مهریه پرداخت نشود زندان دارد. برخلاف آنچیزی که عموم تصور می کنند مهریه تا میزان 110 سکه طلا محکومیت مالی دارد و در صورتی که زوج مالی نداشته باشد و نخواهد برای پرداخت مهریه کاری انجام دهد باید تا زمانی که مهریه را تعیین تکلیف می کند در زندان به سر ببرد.

گاها برخی افراد به اشتباه فکر می کنند حتی اگر 2 هزار سکه را نیز مهریه تعیین کنند اشکالی ندارد و قانون تنها 110 سکه از آنها اخذ خواهد کرد. در حالی که اگر زوج اموال کافی تا میزان 2 هزار سکه را نیز داشته باشد ملزم به پرداخت آن است شاید با درخواست اعسار او نیز موافقت نشود.

پرداخت مهریه تا میزان 110 سکه ضمانت اجرای دارد اگر زوج مالی برای توقیف نداشته باشد جلب خواهد شد اما مابقی مهریه که بیشتر از 110 سکه است ضمانت اجرای لازم را نخواهد داشت. قانونی که در ارتباط با مهریه به تصویب رسیده است فقط در جهت کاهش آمار زندانیان محکوم به پرداخت مهریه می باشد.

یکی از راه های راحت و آسان گرفتن مشاوره استفاده از پیام رسان ها است. تمامی کاربران وکیل تلفنی می توانند با استفاده از پیام رسان واتساپ مشاوره حقوقی واتس اپی انجام دهند. حتی این امکان به وجود آمده است که با وکیل به صورت تصویری مشاوره کنید یا حتی بنا بر نیاز تماس تصویری گروهی برقرار کنید و اطلاعات حقوقی مناسبی برای رفع مشکل به دست بیاورید.

مشاوره حقوقی با وکیل خانواده

سوالات رایج

+ آیا در قانون جدید فقط 110 سکه مهریه پرداخت می شود؟

خیر، تمام مهریه تعیین شده باید پرداخت شود فقط ضمانت اجرایی بیشتر از 110 سکه کمتر خواهد بود.

+ اگر درخواست اعسار پذیرفته شود مهریه چگونه پرداخت می شود؟

بر اساس تصمیم قاضی یا برای پرداخت کل مهریه مهلت داده خواهد شد یا مهریه بصورت قسطی پرداخت می شود.

+ برای دریافت تمام مهریه باید چطور و چگونه اقدام کنم؟

برای این کار لازم است قبل از هر اقدامی مشاوره حقوقی با وکلای مجرب داشته باشید تا در صورت عدم پرداخت مهریه با مشکل مواجه نشوید.

+ آیا عدم پرداخت مهریه مجازات دارد؟

بله، بر اساس قانون مرد موظف به پرداخت مهریه همسر خود است و در صورت عدم پرداخت مهریه توقیف اموال و زندان برای زوج در نظر گرفته خواهد شد.

+ بهترین راه برای گرفتن مهریه و مطالبه حق و حقوق قانونی چیست؟

اولین و بهترین راه برای انجام امورات مهریه مشاوره حقوقی با وکلای متخصص در حوزه مهریه است.


سوالات متداول

نظرات

راضیه دهقان

سلام عرض ادب قانونگذار مهریه را حق زوجه قرار داده است و هر زمانی زوجه بخواهد زوج باید پرداخت کند در صورتی که زوج استطاعت مالی نداشته باشد دادگاه باید حکم به تقسیط مهریه باید صادر کند در این مواقع زوج میتواند دادخواست اعسار بدهد برای اینکه اعسار زوج ثابت شود باید دو شاهد که از وضعیت مالی و اموال و دارایی زوج مطلع هستند را به دادگاه معرفی کند برای اینکه زوج و زوجه در خصوص موضوع حقوقی در حوزه خانواده از حق و حقوق خود آگاه باشید نیاز هیت با وکیل متخصص و مجرب مشاوره دریافت کنید . وب سایت حقوقی وکیل تلفنی با وکلای متخصص میتوانید در ۲۴ ساعت شبانه روز مشاوره تلفنی دریافت کنید و حتی بابت نگارش اوراق قضایی به صورت فوری توسط وکیل پایه یک دادگستری انجام میشود . تا احقاق حق همراهتان هستیم


سجاد جداخانلو

سلام وقت بخیر ... باید توجه داشت که پس از صدور اجراییه مبنی بر پرداخت مهریه 1 ماه به زوج مهلت داده میشود که اگر توانایی مالی پرداخت مهریه را ندارد دادخواست اعسار تقدیم و ثبت کند . اثر این دادخواست این است که صدور برگ جلب را تا مشخص شدن نتیجه اعسار زوج به تعویق خواهد انداخت . لذا از اهمیت دادخواست اعسار نباید قابل غافل شد . ممنون از شما .


بهاره توکلی پور

با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر


فاطمه موسوی نژاد

مهریه به مالی اطلاق می‌‌شود که زوج در زمان وقوع عقد نکاح به زوجه می‌پردازد یا مکلف به پرداختِ آن می‌شود. از نظر قانونی مهریه حق زن می‌باشد و در هر زمانی که زن نسبت به مطالبه آن اقدام نماید؛ مرد بایستی پرداخت آن را به انجام رساند. در انتخاب نوع مهریه محدودیت خاصی وجود ندارد و هر چیزی که ارزش مادی داشته باشد، می‌تواند مورد مهریه قرار گیرد. مواردی همچون طلا، نقره، املاک، پول رایج کشور و… از مهم ترین مواردی هستند که می‌توانند به عنوان مهریه تعیین شوند.بر اساس قانون جدید زندان برای مهریه؛ ضمانت اجرایی حکم جلب در خصوص مهریه، فقط تا میزان ۱۱۰ سکه بهار آزادی (معادل آن) مقدور می‌باشد و مهریه بیش از ۱۱۰ سکه از احکام حبس مبری است. به تعبیر دیگر؛ عدم پرداخت مهریه به میزان ۱۱۰ سکه از جانب مرد، موجب اجرای حکم جلب و حبس وی خواهد شد ولی عدم پرداخت مهریه بیش از ۱۱۰ سکه، حکم جلب و حبس را به همراه ندارد و زوجه بایستی اموال و دارایی مرد را به دادگاه معرفی نماید تا روند تامین اموال و وصول مهریه صورت پذیرد


مینافراهانی

باسلام مهریه یکی از حقوق مالی زوجه است که با وقوع عقد نکاح زوجه مالک ان میشود و میتواند هرزمان آن را مطالبه کند ومرد نیز ملزم به پرداخت است.که اگر پرداخت نکند جلب خواهد شد.مگر اینکه بتواند اعسار خودرا نزد دادگاه ثابت کند


Mohamad sheykhi

زمانی که یک زن (زوجه) و یک مرد (زوج) به عقد (نکاح) یکدیگر در می‌آیند، مال معین شده‌ای (مهریه) را طبق توافق طرفین ضمن عقد برای زن در نظر می‌گیرند که مالکیت آن در اختیار زن بوده و هر گاه که بخواهد، می‌تواند آن را طلب کند، البته گاهی بنا به توافق زوجین به جای مال انجام کار دیگری که منفعت زن در آن باید در نظر گرفته می‌شود برای مثال رفتن به حج یا سایر موارد، توجه داشته باشید که در زمان عقد، تعیین مهریه اجباری نبوده و حتی می‌توان مهریه‌ای را تعیین نکرد. عده‌ای بر این باور هستند مهریه تنها در زمان طلاق امکان پذیر است و به جریان می‌افتد، اما باید بگوییم که خیر، هنگامی که عقد جاری می‌شود، زن به عنوان مالک مهریه می‌تواند هر گاه که بخواهد، مهریه خود را تمام و کمال دریافت کند، البته در اغلب اوقات، زنان پس از طلاق، اقدام به مطالبه مهریه می‌کنند. اگر درخواست طلاق از طرف مرد باشد، موظف است تمام مهریه زن را پرداخت کند، ولی چنانچه درخواست طلاق از سوی زن باشد، این نوع جدایی را «طلاق بائن» می‌گویند و زن باید مالی را به شوهر پرداخت کند تا بتواند طلاق بگیرد، در اکثریت مواقع، زن با بخشیدن بخشی از مهریه خود اقدام به طلاق می‌کند. در طلاق توافقی نیز پرداخت مهریه به شکل توافقی انجام می‌شود، این نوع جدایی را «طلاق خلع» می‌گویند (یعنی زن باید مقداری از مهریه خود به مرد ببخشد)، از آنجایی که قانون مقدار مهریه را تعیین نمی‌کند و مبلغ و نوع آن کاملاً با توافق طرفین است، در صورت طلاق توافقی نیز باید مهریه با توافق زوجین دریافت و واگذار شود، قوانین تنها مربوط به اجرای محکومیت مالی، بازداشت مرد و یا نحوه وصول مهریه هستند. قوانین جدید مهریه کدامند؟ تفاوت‌های مهریه عندالمطالبه و مهریه عندالاستطاعه مهریه نشانه صداقت و صمیمیت مرد نسبت به همسرش است و سنتی پسندیده است که پیامبر اکرم (ص) نیز به آن عمل می‌کرده است، آنچه که در هنگام عقد به عنوان بدهی و دین بر گردن زوج قرار می‌گیرد تا به محض مطالبه زوجه پرداخت شود، به صورت عندالمطالبه است، اما شرطی هم می‌تواند با عنوان عندالاستطاعه جز شروط ضمن عقد باشد و دختر به اختیار می‌تواند با آن موافقت کند و آن را بپذیرد و یا مخالفت کند و نپذیرد. در حقیقت مهریه نوعی تضمین مالی برای زندگی یک زن پس از طلاق و جدایی از شوهرش است، از آنجایی که حق طلاق به شکل قانونی با مردان است، زنان پس از جدایی بنا به هر دلیلی پشتوانه مالی ندارند و همین امر سبب تعیین مهریه برای آنان شده است، مهریه زن به دو شکل عندالمطالبه و عندالاستطاعه است. ویژگی‌ها و آثار مهریه عندالمطالبه و عندالاستطاعه عندالمطالبه بودن مهریه: به این معنی است که به محض امضای عقدنامه، زن اگر بخواهد می‌تواند با مراجعه به محاکم و دادگاه‌های خانواده یا مراجعه به اجرای ثبت بخواهد که مهر یا قسمتی از مهریه را بپردازد. عندالاستطاعه بودن مهریه: به این معنی است که زن زمانی می‌تواند مهریه خودش را مطالبه کند و مرد را ملزم به پرداخت آن کند که استطاعت پرداخت مهریه را به عهده زوج ببیند یعنی مرد توان پرداخت داشته باشد، اگر توان پرداخت نداشته باشد زن این حق را نخواهد داشت. بر این اساس خانمی که همه مهریه‌اش عندالمطالبه باشد مثل گذشته است و هر زمان که بخواهد می‌تواند آن را مطالبه کند چه به صورت دادخواست در دادگاه خانواده و چه به صورت مطالبه‌ی اجرایی از طریق اجرای ثبت و اگر تمام مهریه خانم در عقدنامه جدید از وصف عندالاستطاعه برخوردار باشد دیگر این دختر خانم نمی‌تواند مهریه‌اش را بخواهد مگر اینکه ضمن دادخواست مطالبه مهریه، لیست اموال و دارایی زوج را ارائه کند و به هر نحوی که هست ثابت کند که این آقا تمکن و قدرت پرداخت مهریه درخواستی ایشان را دارد. درباره اضافه شدن دو شرط جدید به عقدنامه‌ها با محتوای «مهریه به صورت عندالمطالبه است» و «مهریه به صورت عندالاستطاعه است»، در قانون و در دفترچه عقدنامه تصریح شده است که زن به محض وقوع عقد مالک مهریه است و می‌تواند نسبت به آنچه زوج به عنوان مهریه تعهد کرده است، اقدام قانونی کند، این مهریه ممکن است عین یا وجه نقد باشد یعنی کافی است که مالیت داشته باشد و از لحاظ قانون، خلاف شرع و قانون نباشد. در روزگار گذشته رسم معمول قراردادن اشیای غیرمنقول از قبیل خانه، زمین و ملک برای مهریه زنان بوده است. اما در روزگار فعلی پول و سکه جای خود را به اموال غیرمنقول برای اختصاص به مهریه زنان داده است. مهریه به محض مطالبه زوجه باید پرداخت شود و به عبارتی در اصطلاح حقوقی «حال» است یعنی بدهی که زوج به گردن گرفته و از نظر فقهی و شرعی باید بپردازد و اگر از پرداخت آن طفره رفت می‌توان از طریق بخش اجرایی ثبت و مراجع قانونی آن را وصول کرد. در مورد عندالاستطاعه در شروط ضمن عقد، پرداخت مهریه با انجام عقد واجب می‌شود و مرد باید آن را بپردازد اما نکته مهم این است که اگر مردی دین نداشته باشد و نخواهد بر اساس حکم شرع مهریه را پرداخت کند، به هیچ عنوان زیر بار پرداخت مهریه نمی‌رود و به شیوه‌های گوناگون از پرداخت آن طفره خواهد رفت. با توجه به اینکه مهریه وقتی مطالبه می‌شود که در خانواده اختلافی به وجود آمده باشد بنابراین مردها از پرداخت آن طفره می‌روند و خانم‌ها تنها می‌توانند شوهرشان را به زندان بفرستند اما وقتی استطاعت مطرح می‌شود فقط باید استطاعت مرد اثبات شود و او به زندان نمی‌رود، عملاً اتفاق خاصی نمی‌افتد می‌توان گفت در نظر گرفتن شرط عندالاستطاعه نه مردها امتیاز بیشتری دارند و نه زن‌ها دچار مشکل می‌شوند... قانون جدید مهریه در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ در ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی چنین عنوان شده است که «به مجرد عقد، زن مالک مهر می‌شود و می‌تواند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن بکند». در تبصره الحاقی اشاره می‌کند که «چنانچه مهریه وجه رایج باشد، متناسب با تغییر شاخص قیمت سالانه زمان تعیین نسبت به سال اجرای عقد که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌شود محاسبه و پرداخت خواهد شد. مگر اینکه زوجین در حین اجرای عقد به نحو دیگری تراضی (توافق) کرده باشند، آئین‌نامه اجرایی این قانون حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ تصویب توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با همکاری وزارت دادگستری و وزارت امور اقتصادی و دارایی تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید». با این مفهوم که اگر مهریه، وجه رایج در نظر گرفته شود، با توجه به تغییرات ایجاد شده در شاخص قیمت سالانه نسبت به سال اجرای عقد و اعلام شده توسط بانک مرکزی تعیین و محاسبه می‌شود تا پرداخت شود. از این رو این بدان معناست که اگر زن درخواست مهریه خود را از طریق دادگاه پیگیری کند، مرد (زوج) ملزم به پرداخت آن بر اساس شاخص قیمت‌های سالانه خواهد بود، در غیر این صورت مرد مدیون (بدهکار) زن (زوجه) خواهد شد. در قانون جدید مهریه در سال ۹۹ برخی به اشتباه، گمان می‌کنند که اگر مهریه همسر مثلاً ۵۰۰ سکه طلا باشد، مردان تنها ملزم به پرداخت ۱۱۰ سکه طلا خواهند بود، در حالی که قانون مهریه سال ۹۹ در جهت حبس‌زدایی و کمتر کردن آمار زندانیان مهریه در نظر گرفته می‌شود و بدان معنی است که پس از مطالبه مهریه توسط زن، تنها تا سقف ۱۱۰ سکه، محکومیت‌های مالی به همراه خواهد داشت. یعنی زن می‌تواند تا سقف ۱۱۰ سکه طلا حکم جلب شوهر خود را از دادگاه بگیرد، اما مابقی مهریه نیز باید پرداخت شود و مرد می‌تواند درخواست تقسیط بدهی را ارائه دهد، این مقدار تقسیط شده می‌تواند با تعیین میزان و شرایط اقساط توسط دادگاه، به زن یا زوجه پرداخت شود. قوانین حاکم بر تعیین مهریه مهریه می‌تواند با هر مقداری تعیین شود، اما باید قوانین زیر در حین تخصیص آن لحاظ شود. این قوانین ربطی به قانون جدید مهریه در سال ۹۹ ندارد و به طور کلی در زمینه تعیین مهریه لازم الاجرا است. - مهریه باید مشروع (قانونی) باشد و ارزش داد و سند اقتصادی داشته باشد. - زن باید بتواند مالک آن شود، یعنی مهریه باید قابل انتقال به وی باشد. - تعهد و الزام به انجام کاری توسط شوهر می‌تواند به عنوان مهریه زن در نظر گرفته شود. - عدم دسترسی به مهریه تعیین شده در زمان عقد، آن را باطل می‌کند. - اجازه مالک در لحاظ نمودن اموالی که به شوهر (زوج) تعلق ندارد، به عنوان مهریه ضروری است. - مهریه باید قابل ارائه و تسلیم باشد. اگر زوج توانایی تسلیم آن را نداشته باشد اما زوجه قادر به تصاحب آن باشد، این مهریه نیز صحیح است. - باید میزان مهریه به طور دقیق مشخص شود، وجود شک و شبهه یا تعیین چند چیز برای مهریه قابل استناد نیست.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.