طلاق از مرد شراب خوار

طلاق از مرد شراب خوار

طلاق از مرد شراب خوار

بر اساس قانون مدنی، زن اگر بخواهد از همسر خود جدا شود و درخواست طلاق بدهد، باید دلایل موجه و قانونی داشته باشد. بدون ارائه دلایل ذکر شده در قانون، عملا به درخواست زوجه برای طلاق در دادگاه خانواده رسیدگی نمی‌شود. انجام رفتارهایی از طرف زوج که سبب مختل شدن زندگی شود، می‌تواند شرایط را برای تقاضای طلاق از جانب زن فراهم کند. یکی از عواملی که باعث تقاضای طلاق از طرف زن می‌شود، بحث شراب خواری مرد است. در واقع زوجه به لحاظ قانونی این امکان را دارد تا طلاق از مرد شراب خوار را در دادگاه مطرح کند. بنابراین دادخواست طلاق از طرف زن تقدیم دادگاه شده و می‌بایست در متن دادخواست به این موضوع اشاره شود که شراب خواری مرد، منجر به مختل شدن زندگی شده است. با ارئه دادخواست طلاق و ثبت آن، تاریخ حضور در جلسه دادگاه به طرفین ابلاغ می‌گردد. در این صورت، زن و شوهر باید در جلسات دادرسی شرکت کنند و در محضر قاضی، توضیحات لازم را ارائه کنند و دفاعیات مربوطه را انجام دهند. با توجه به اهمیت موضوع طلاق از مرد شراب خوار، برای بهره‌مندی از مشاوره حقوقی طلاق با موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید. در خصوص استفاده از مشاوره حقوقی این موسسه، می‌توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام کنید.

 

مشاوره حقوقی تلفنی

آیا شراب خوار بودن شوهر ادله محکمه پسندی برای طلاق است؟

شراب خوار بودن شوهر، می‌تواند باعث شود تا زن تقاضای طلاق کند. اما در این زمینه ممکن است این سوال مطرح شود که مصرف شراب از طرف مرد، دلیل موجهی برای طلاق به شمار می‌رود؟ طلاق از مرد شراب خوار، شرایط خاصی دارد و دادگاه صرفا به تقاضای زن برای این که مرد شراب خواری می‌کند، حکم طلاق را صادر نخواهد کرد. زوجه برای این که به دلیل شراب خواری زوج، از او طلاق بگیرد، باید بتواند ثابت نماید که این موضوع، منجر به مختل شدن رابطه زوجیت شده است. در واقع برای دادگاه می‌بایست اثبات گردد که مصرف شراب از سوی مرد، روند زندگی را مختل کرده و دیگر امکان ادامه دادن رابطه بین زوجین وجود ندارد. طلاق به دلیل شراب خواری، می‌تواند از مصادیق عسر و حرج باشد. به موجب بند 2 ماده 1133 قانون مدنی، ابتلا زوج به مشروبات الکی که به اساس زندگی خلل وارد آورد، از مصادیق عسر و حرج محسوب می‌گردد. مصرف کردن شراب از طرف مرد، اگر باعث به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد، جزو ادله محکمه پسند برای طلاق از طرف زن محسوب می‌شود. در واقع طلاق از مرد شراب خوار را می‌توان طلاق به دلیل عسر و حرج در نظر گرفت و در صورت ارائه دلایل قابل قبول و موجه، دادگاه در نهایت گواهی عدم سازش را صادر خواهد کرد.

 

مراحل طلاق از مرد شراب خوار

چنانچه زوجه قصد داشته باشد به دلیل شراب خواری مرد، از او طلاق بگیرد، باید مراحل مشخصی را انجام دهد. بر اساس قانون مدنی، زن باید مراحل طلاق را به همراه تشریفات خاص آن به درستی انجام دهد تا در نهایت، حکم طلاق صادر شود. بنابراین مراحل طلاق از مرد شراب خوار که توسط زوجه انجام می‌شود، به شرح زیر است:

  • حضور در جلسات مشاوره قبل از طلاق
  • تنظیم دادخواست طلاق و ذکر ادله موجه برای جدایی از مرد
  • ثبت دادخواست طلاق در دفاتر خدما الکترونیک قضایی
  • ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف یا امر داوری
  • حضور زوجین در جلسه دادگاه
  • صدور حکم طلاق در صورت موافقت دادگاه
  • مراجعه به دفاتر ازدواج و طلاق برای ثبت واقعه طلاق

 

طلاق از مرد شراب خوار

ضرورت وکیل برای پرونده طلاق از طرف مرد شراب خوار

پرونده‌های طلاق نظیر طلاق از مرد شراب خوار، پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و طرح اینگونه دعاوی نیاز به برخورداری از دانش حقوقی است. از آن جهت که برای اقامه دعاوی طلاق، مراحل و تشریفات خاصی در قانون تعیین شده است، اخذ وکیل برای اصحاب دعوا خصوصا زوجه ضرورت دارد. در همین راستا اگر قصد داشتن مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل دادگستری با تجربه بالا در پرونده‌های طلاق را دارید، به شما پیشنهاد می‌شود که با موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید.

 

حضانت فرزندان در طلاق از مرد شراب خوار

در ارتباط با طلاق به دلیل شراب خواری مرد، بحث حضانت فرزندان نیز مطرح می‌شود. در چنین شرایطی که زوجه قصد جدایی از زوج را دارد، باید تکلیف سرپرستی از فرزندان نیز مشخص شود. قانونگذار حضانت فرزندان دختر و پسر را تا هفت سالگی برعهده مادر قرار داده است و بعد از اتمام هفت سالگی تا سن بلوغ، پدر صلاحیت قانونی حضانت را دارد. بعد از سن بلوغ نیز، شرایط حضانت به اختیار فرزند گذاشته شده است.

 

ارتباط در واتس اپ

مهریه زن در طلاق از مرد شراب خوار

در خصوص طلاق از مرد شراب خوار، ممکن است که زوجه قصد مطالبه مهریه را داشته باشد. در واقع درخواست طلاق از طرف زن، مانعی برای مطالبه مهریه نمی‌باشد. در این صورت زوجه برای انجام مراحل وصول مهریه باید به اجراییه ثبت مراجعه کند. اگر قصد طلاق به دلیل شراب خواری زوج را دارید، به شما پیشنهاد می‌شود که با وکیل دعاوی طلاق در این زمینه مشورت بگیرید. به جهت بهره‌مندی از وکیل متخصص طلاق و اخذ مشاوره حقوقی طلاق، با موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید. در خصوص استفاده از خدمات حقوقی این موسسه، از طریق شماره 09212242670 اقدام کنید. همچنین می توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان بهره مند شوید.

مشاوره حقوقی خانواده
وکیل تخصصی طلاق
طلاق بدلیل اعتیاد به مشروبات الکی
نگارش دادخواست طلاق
درباره ما 

 


سوالات متداول

نظرات

کالی حمیدی

شوهرم کاملا معتاد به الکله و زندگی رو برای من و بچه‌هام مختل کرده آیا در صورت طلاق اگه بچه‌هام خودشون بخوان که با من باشند آیا دادگاه بچهم رو بهم میده؟


زیبا

سلام من چندماهی هست که ازدواج کردم و در این چند ماه دیدم که همسرم مشروبات الکلی مصرف میکنه و علاوه بر اینکه خودش مصرف میکنه من رو هم مجبور به مصرف میکنه در حالی که من نمیخوام مصرف کنم لیوان رو جلوی دهنم میزاره و میگه باید بنوشی .من دیگه نمیتونم اینجوری زندگی کنم اگر به این دلیل بخوام طلاق بگیرم میتونم همسرمو محکوم کنم و راحت طلاق بگیرم؟همچنین مهریه ام رو میتونم ازش بگیرم؟


سهند مهدی پور

سلام دادخواست طلاق از طرف زن تقدیم دادگاه شده و می‌بایست در متن دادخواست به این موضوع اشاره شود که شراب خواری مرد، منجر به مختل شدن زندگی شده است. با ارئه دادخواست طلاق و ثبت آن، تاریخ حضور در جلسه دادگاه به طرفین ابلاغ می‌گردد. در این صورت، زن و شوهر باید در جلسات دادرسی


mohamad sheykhi

اعتیاد به مشروبات الکلی به سه روش قابل اثبات است و چنانچه عمل شرب خمر شرایط قانونی را داشته باشد شخص محکوم به مجازات حدی می شود. اقرار اولین روش اثبات است، که باید نزد مقام قضایی و به تعداد لازم تکرار شود. در صورتی که اقرار شرایط قانونی نداشته باشد نمی تواند مبنا صدور حکم قرار بگیرد.  شهادت دومین راه اثبات جرم اعتیاد به مایعات الکلی است. درباره جرم حدی دو مرد عاقل، بالغ، عادل باید به مشاهده مصرف مشروبات الکلی و اعتیاد شخص شهادت دهند. این افراد باید شرط عدالت و ایمان را داشته باشند و همچنین احتمال خصومت و دشمنی با شخص متهم در ایشان وجود نداشته باشد.  سومین روش اثبات علم قاضی است. اظهارات مطلعین، گزارشات بازپرس، انجام معاینات پزشکی می تواند به علم قاضی کمک کند. اما همانطور که گفته شد جرایم حدی شرایط مخصوص به خود را دارد. به طور مثال مثبت شدن تست مصرف الکل جزو امارات است و بر اساس آن قاضی نمی تواند مجازات حدی بر شخص اعمال نماید، بلکه مجازات تعزیری قابل اجرا می باشد. برای اثبات اعتیاد به مایعات الکلی می توان به مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته مراجعه کرد و به کمک وکیل مدارک و مستندات لازم را جمع آوری نمود.  مهریه زن در صورت اعتیاد او به مایعات الکلی مهریه حقوق مالی است که قانونگذار برای زن در نظر گرفته است و جرایم کیفری مانند شرب خمر، زنا و… باعث اسقاط این حق نمی شود. بنابراین با توجه به ماده 1082 قانون مدنی به محض جاری شدن عقد زن مالک مهریه خواهد شد. در صورتی که زن اعتیاد به مایعات الکلی داشته باشد و مرد بخواهد وی را طلاق بدهد، باید مهریه زن را بپردازد. اگر طلاق قبل از نزدیکی باشد، نیمی از مهریه متعلق به زن است و اگر بعد از نزدیکی باشد مرد باید تمام مهریه را پرداخت کند.  سلب حضانت فرزند از زوج در صورت اعتیاد به مایعات الکلی بر اساس ماده 1173 قانون مدنی فرزندان باید در شرایط مناسبی نگهداری شوند. عدم مواظبت و انحطاط اخلاقی سرپرست کودک می تواند باعث سلب حضانت از ایشان شود. در بند یک این ماده بیان شده اعتیاد زیان آور به مایعات الکلی یکی از موارد انحطاط اخلاقی است. اما همانطور که در این بند تاکید شده، اعتیاد به مایعات الکلی توسط سرپرست باید زیان آور باشد. فرزندان باید در شرایط ناگواری قرار گرفته باشند و این امر در دادگاه اثبات شود. افراد می توانند در بخش پرسش و پاسخ فوری حقوقی اطلاعات لازم درباره نحوه سرپرستی کودک را جویا شوند.    ارتباط در واتس اپ طلاق زن به علت اعتیاد زوج به مایعات الکلی به کمک وکیل  اگر زن به علت اعتیاد به مایعات الکلی زوج قصد طلاق داشته باشد باید با توسل به مواد قانونی و شروط مندرج در دفتر نکاح برای طلاق اقدام کند. بر اساس ماده 1130 قانون مدنی در صورتی که شرایط زندگی تا حدی غیر قابل تحمل باشد که زن دچار عسر و حرج شود می تواند تقاضا طلاق نماید. اعتیاد شخص باید زیان آور باشد و در اثر رفتارهای ناهنجار زن در تنگنا قرار بگیرد. چنین مسائلی باید به کمک وکیل خانواده در دادگاه اثبات شود تا حق طلاق برای زن ایجاد گردد. 


فریبرز ذوالفقاری

با سلام اساس قانون مدنی، زن اگر بخواهد از همسر خود جدا شود و درخواست طلاق بدهد، باید دلایل موجه و قانونی داشته باشد. بدون ارائه دلایل ذکر شده در قانون، عملا به درخواست زوجه برای طلاق در دادگاه خانواده رسیدگی نمی‌شود. انجام رفتارهایی از طرف زوج که سبب مختل شدن زندگی شود، می‌تواند شرایط را برای تقاضای طلاق از جانب زن فراهم کند. یکی از عواملی که باعث تقاضای طلاق از طرف زن می‌شود، بحث شراب خواری مرد است. در واقع زوجه به لحاظ قانونی این امکان را دارد تا طلاق از مرد شراب خوار را در دادگاه مطرح کند. بنابراین دادخواست طلاق از طرف زن تقدیم دادگاه شده و می‌بایست در متن دادخواست به این موضوع اشاره شود که شراب خواری مرد، منجر به مختل شدن زندگی شده است.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.