زورگیری مسلحانه در متروی تهران

زورگیری مسلحانه در متروی تهران

زورگیری مسلحانه در متروی تهران

زورگیری مسلحانه در متروی تهران

زورگیری، پدیده ای ناخوشایند که به وفور در جامعه شاهد آن هستیم. این جرم از قدیم الایام در بسیاری از سرزمین ها از جمله کشور ما هم وجود داشته است. اما امروزه مصادیق زورگیری تفاوت پیدا کرده است. قانون در رابطه با جرائمی همچون زورگیری با قاطعیت برخورد خواهد کرد. مشاوره حقوقی در زمینه شناخت مصادیق زورگیری و چگونگی برخورد با آن که توسط وکلا و کارشناسان حقوقی صورت می‌گیرد، می تواند به افراد زیادی که از این طریق به آنها صدمات و خسارات مادی و معنوی زیادی رسیده است، کمک بسزایی نماید.

 

چارت هزینه های مشاوره حقوقی

آیا زورگیری در قانون ایران جرم انگاری شده است؟

اگر شما برای مشاوره حقوقی در زمینه زورگیری به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید، ابتدا تعریفی را حتما برای شما نسبت به این جرم خواهد داشت. زورگیری یا همان اخاذی، یعنی اینکه شخص اول از طریق تهدید مالی، جانی و یا آبرو، شخص دوم را وادار به پرداخت وجه، انجام دادن و یا عدم انجام کار و یا درخواست مال کند. در قانون ایران این عمل جرم تلقی شده و برای آن مجازات زندان و شلاق هم در نظر گرفته شده است. برای اینکه انجام یک عمل تعریف اخاذی به خود بگیرد حتما باید 3 عنصر در آن عمل وجود داشته باشد:

1) عنصر مادی ( وجود و انجام رفتار مجرمانه)

2) عنصر معنوی ( سوء نیت داشتن برای ضرر رسیدن به شخص دیگر)

3) عنصر قانون

طبق یک مشاوره حقوقی اولیه متوجه خواهید شد که قانون کیفری، برای بعضی از جرائم پیش بینی هایی کرده است و با الزام اجرایی شدن مجازات این جرائم سعی می کند که از وقوع این جرائم در جامعه بکاهد. در زمینه زورگیری و اخاذی هم همین پیش بینی و یا جرم انگاری اتفاق افتاده است. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با موسسه وکلای تلفنی تماس بگیرید.

 

مشاوره حقوقی ضرب و جرح

مجازات زورگیری مسلحانه در ایران

همانطور که قبلا هم در تعریف اخاذی در مشاوره حقوقی گفتیم، زورگیری یعنی مجرم، فرد یا وابستگان وی را تهدید به ضرر جانی و مالی و شرافتی کند و در قبال آن چیزی از او بخواهد (پول، انجام کار غیر قانونی و...) این جرم به نوعی زیرمجموعه جرم تهدید است. تا حدودی اخاذی با زورگیری متفاوت است. در حقیقت جرم زورگیری زمانی اتفاق می افتد که همراه با سرقت مسلحانه، آدم ربایی و ضرب و جرح، و به زور و خشونت همراه باشد. هر کدام از این اعمال متفاوت از دیگری مجازات در پی خواهد داشت. زورگیری اگر همراه با سلاح باشد به عنوان محاربه شناخته می شود.(اگر مجرم اسلحه گرم و سرد کشیده باشد و به مردم ضرر جانی رسانده باشد) و حکم وی می تواند اعدام باشد.

اما اگر مجرم اسلحه کشیده باشد ولی فقط مردم را با آن ترسانده باشد و استفاده دیگری از آن نکرده باشد، محاربه شناخته نمی شود.  به طور کلی زورگیری مسلحانه چه با سلاح گرم و چه با سلاح سرد باشد، با توجه به استثنائات می تواند حکم کلی اعدام در پی داشته باشد. جرم زورگیری جرمی همراه با خشونت است و مجازاتهای سنگینی برای آن در نظر گرفته می شود و تخفیفی برای کسی که سابقه محکومیت دارد، وجود نخواهد داشت. شما می توانید در هر ساعت از شبانه روز از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان موسسه وکلای تلفنی استفاده نمایید.          

دیه افراد آسیب دیده در طی زورگیری توسط چه کسی پرداخت می شود؟

اگر در حین زورگیری به افراد خسارت جانی وارد شده باشد و دیه به آنها تعلق می گیرد؛ باید این دیه توسط مجرم و یا وراث او پرداخت شود. در صورت عدم توانایی پرداخت دیه توسط مجرم و محرز شدن آن، دیه از بیت المال به افراد پرداخت می شود.

 

مشاوره حقوقی ادم ربایی

آیا زورگیری مسلحانه در مترو مصداقی از مفسدفی الارض است؟

زورگیری در هر مکان و در هر زمانی اتفاق بیفتد، تفاوتی در نوع مجازات آن نخواهد داشت. اگر زورگیری مسلحانه با سلاح گرم و یا سرد باشد و در محیط شلوغ و پرجمعیتی مثل مترو اتفاق بیفتد و سبب ایجاد رعب و وحشت در میان مردم شود و به فرد یا افرادی خسارت جانی هم وارد شود، حکم مفسد فی الارض را خواهد داشت و به طور قطع کیفر آن اعدام خواهد بود.

مقام قضایی صالح برای رسیدگی به پرونده زورگیری در مترو

قبل از هر گونه اقدام برای شکایت و پیگیری پرونده زورگیری بهتر است از مشاوره حقوقی وکلای خبره و کارشناسان این نوع پرونده ها حتما کمک بگیرید.  شما می توانید برای استفاده از خدمات موسسه وکلای تلفنی با شماره 09212242670 تماس بگیرید. به این طریق است که می توانید شکوائیه خود را در مسیر درستی تنظیم کنید و حق و حقوق خود را بگیرید. اگر شما مورد اخاذی به هر طریقی و در هر مکانی قرار گرفته اید، برای شکایت باید به دادسرای محلی که جرم در آنجا اتفاق افتاده است، مراجعه کنید.  مثلا اگر در کرج این اتفاق برای شما افتاده است باید به دادسرای کرج مراجعه کنید نه تهران. حتما در طرح شکایت خود نام و نشانی خود و یا شاکی را به طور صحیح و دقیق وارد نمایید. بعد از بررسی دلایل شما و مدارک و شواهدی که دارید، دادسرا و ضابطین قضایی(نیروی انتظامی) در جستجو و تعقیب مجرم با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

وکیل متخصص برای نگارش شکوائیه جمعی

برای تنظیم شکوائیه حقوقی علاوه بر اینکه افراد می توانند به شکل فردی مشاوره حقوقی بگیرند و اقدام نمایند در برخی از پرونده ها که خسارت به گروهی از افراد وارد شده است، به شکل دسته جمعی هم می توان شکوائیه در نظر گرفت. تنظیم شکوائیه و پرکردن فرم دادخواست در مراجع قانونی و دادسراها شاید به نظر کار سختی نیاید، اما خوب است بدانید که کمترین بی دقتی در تنظیم لایحه دادخواست می تواند شما را از رسیدن به حقوقتان یا دور کند یا راه شما را به طور کل مسدود نماید. استفاده از وکلای متخصص و باتجربه، چیزی نیست که لازم به شمردن مزایایش باشد. وکیل یعنی راهنمای شما، کسی که یک مسیر طولانی را از طریق یک راه میانبر می تواند برای شما کوتاه کند. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

ارتباط واتس اپی

مجازات زورگیران مترو تهران بابت بر هم زدن نظم عمومی

مجازات زورگیری 74 ضربه شلاق و حبس از 2 ماه تا 2 سال خواهد بود. اگر این جرم همراه با اسلحه و ایجاد  رعب و وحشت باشد و حتی تا آسیب رسیدن به جان مردم پیش رود، می تواند حکم اعدام را هم در پی داشته باشد. با کمک موسسه وکلای تلفنی و سایت این موسسه و یا استفاده از لینک فوق، می توانید با مشاوران و وکلای متخصص در زمینه های مختلف حقوقی و دعاوی گوناگون ، ارتباط بگیرید و مسیر درست را انتخاب نمایید.

 

مجازات مزاحمت خیابانی 
نگارش شکوائیه 
مطالبه خون بها از اداره بیت المال 
مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری 
درباره ما

سوالات متداول

-در چه زمینه های حقوقی می توان با موسسه وکلای تلفنی مشورت کرد؟

شما در همه زمینه ها یعنی پرونده های حقوقی و کیفری می توانید از موسسه ما کمک بگیرید.

-زورگیری از طریق فضای مجازی هم جزو مصادیق زورگیری می باشد؟

بله. طبق قوانین جدید؛ هر گونه تهدید در فضای مجازی از طرق مختلف مصداق زورگیری می باشد.

-در چه ساعت هایی از شبانه روز می توان با موسسه وکلای تلفنی تماس گرفت؟

موسسه وکلای تلفنی در هر زمان از 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی سوالات شماست.


سوالات متداول

نظرات

مقتدری

زورگیری عمل مجرمانخ بسیار خطرناکی هست اگه کسی درگیر با چنین پرونده های کیفری میشه بهتره حتما به وکیل کیفری مراجعه کنه موسسه حقوقی وکیل تلفنی وکلای مجربی داره که در این زمینه فعال هستن و به افراد کمک می کنند. مراجعه به این وکلا راهگشاست.


شیرزاد افشاری

با سلام جرم زورگیری یک پدیده ضد اجتماعی که متاسفانه بدلیل وضع بد اقتصادی این روزها بیشتر خدوشو نشان می دهد ، به امید روزی که قوانین موثری در این زمینه وضع بشه و در جامعه آرامش و امنیت بیشتری برای شهروندان که جزء ابتدائی ترین حقوق آنهاست ایجاد بگردد . و تشکر از موسسه وکیل تلفنی به خاطر مطالب ارزنده و مفیدشان .


فریبرز ذوالفقاری

با سلام در تعریف اخاذی در مشاوره حقوقی گفتیم، زورگیری یعنی مجرم، فرد یا وابستگان وی را تهدید به ضرر جانی و مالی و شرافتی کند و در قبال آن چیزی از او بخواهد (پول، انجام کار غیر قانونی و...) این جرم به نوعی زیرمجموعه جرم تهدید است. تا حدودی اخاذی با زورگیری متفاوت است. در حقیقت جرم زورگیری زمانی اتفاق می افتد که همراه با سرقت مسلحانه، آدم ربایی و ضرب و جرح، و به زور و خشونت همراه باشد. هر کدام از این اعمال متفاوت از دیگری مجازات در پی خواهد داشت. زورگیری اگر همراه با سلاح باشد به عنوان محاربه شناخته می شود.(اگر مجرم اسلحه گرم و سرد کشیده باشد و به مردم ضرر جانی رسانده باشد) و حکم وی می تواند اعدام باشد.


Mohamadi

وقت بخیر ضمن عرض تشکر بابت مطالب بسیار مفیدی که شرح دادید خواستم از بابت مشاوره ای که در زمینه پرونده کیفری گه در جریان داشتم برام ترتیب دادید اعلام رضایت کنم. جای تقدیر داره که مدیریت موسسه یک تیم جوان و متخصص از افراد تحصیلکرده کشور را درکنار هم جمع کرده تا پاسخگوی نیازهای مردم باشند موفق باشید


مجید شیخی

در قانون مجازات اسلامی، جرمی تحت عنوان زورگیری و همچنین اخاذی وجود ندارد و به همین دلیل است که باید آن را مشمول موارد 669، 652 و همچنین 617 دانست. در قانون مجازات اسلامی می‌توان گفت که با تغییر اندکی در مورد سرقت می‌توان به زورگیری هم رسید. در زمانی که قانون اساسی در حال تصویب بوده است، می‌توان گفت مجازات عمومی در سال 1304 برای این‌گونه از جرائم مانند زورگیری در بخش‌هایی مانند سرقت‌های جنحه‌ای و جنایی تقسیم‌بندی شده است. با پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین تقسیم‌بندی جرائم به صورت مختلف، حدود قصاص، دیات و همچنین قطاع‌الطریق هم انجام شده است. 74 ضربه شلاق برای سرقت‌های تعزیری ایجاد شده که با توجه به شیوع سرقت‌ها و همچنین شیوه‌های جدیدی که برای سارقان مدنظر است، می‌توان به زورگیری هم آنها را نسبت داد. در ماده 669 اما این‌طور گفته می‌شود که هرگاه کسی بخواهد فردی را مجبور به انجام کاری کند یا اقدام به زورگیری‌های شرفی و نفسی داشته باشد، به مجازات بین 74 ضربه شلاق و بین دو ماه تا دو سال حبس محکوم خواهد شد. هرکس بخواهد به وسیله چاقو یا هر نوع اسلحه دیگر قدرت‌نمایی کند یا آن را وسیله‌ای برای زورگیری بداند، جزء افرادی شناخته خواهد شد که زورگیری را انجام داده‌اند و در صورتی که از مصادیق محارب نباشد، به حبس و همچنین شلاق محکوم خواهد شد.


حمید مرادی نیا

با سلام. جرم زورگیری یا اخاذی، عبارت است از اینکه فردی، با تهدید مالی، جانی و شرافتی، اقدام به درخواست مال، وجه، انجام کار یا عدم انجام کاری، از شخص دیگر نماید. حکم زورگیری در قانون مجازات اسلامی، حبس و شلاق است. عنصر مادی، قانونی و معنوی، عناصر جرم زورگیری و اخاذی هستند. عنصر مادی، به معنای انجام رفتار مجرمانه و عنصر معنوی، همان قصد ضرر رساندن به دیگری است.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.