ارث نامادری-وکلای تلفنی

ارث نامادری-وکلای تلفنی

ارث نامادری-وکلای تلفنی

ارث نامادری چیست؟ وکیل ارث چه خصوصیاتی دارد؟ داشتن وکیل در پرونده تقسیم ارث چه اهمیتی دارد؟ تقسیم ارث زن به چه صورت است؟ مرجع صالح برای رسیدگی به پرونده تقسیم ارث چیست؟ استفاده از خدمات مشاوره حقوقی ارث چه لزومی دارد؟ یکی از مباحث پرتکرار در مورد حقوق ارث، ارث نامادری می باشد. به دلیل پیچیدگی زیاد این موضوع همواره بسیاری از افراد خواهان دریافت مشاوره حقوقی در مورد ارث نامادری با متخصصان موسسه حقوقی وکلای تلفنی هستند. به همین جهت تصمیم گرفته ایم در یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی وکلای تلفنی به سوالات متداول در مورد ارث نامادری و سایر پرسش های پیرامون آن که در ابتدای مقاله ذکر کردیم، پاسخی کامل و جامع دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

وکیل ارث چه خصوصیاتی دارد؟

در اولین گام هنگام بررسی مبحث ارث نامادری باید بدانیم که وکیل ارث چه خصوصیاتی دارد؟ اولین خصوصیت وکیل ارث خوب این است که تسلط کاملی بر قانون و مقررات مربوط به ارث داشته باشد. همچنین این فرد باید سعی کند همواره دانش خود را به روز کند و از تازه ترین مصوبات مجلس در  این مورد پیش از هر شخص دیگری آگاه شود. با توجه به پیچیدگی و تعدد پرونده های مربوط به ارث نیاز است تا وکیل ارث فردی ریزبین و نکته سنج باشد. ویژگی ذکر شده به او کمک می کند تا بتواند در کمترین زمان ممکن بهترین راه حل برای معضلات حقوقی شما را پیدا کند. اصولا وکلای ارث دسترسی کاملی به اسناد و مدارک متوفی دارند. به همین دلیل بایستی این اشخاص امانتداران خوبی باشند و وجدان کاری بالایی داشته باشند. یعنی هیچ گاه فکر سواستفاده از این مدارک به ذهن آنان خطور نکند.

جهت ارتباط با بهترین وکلای ارث ایران میتوانید همین حالا از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان در موسسه حقوقی وکلای تلفنی بهره ببرید.

 

 

مشاوره تقسیم ارث

 

اهمیت داشتن وکیل در پرونده تقسیم ارث

در گام بعدی پیش از پرداختن به موضوع ارث نامادری بایستی بدانیم که داشتن وکیل در پرونده تقسیم ارث چه لزومی دارد؟ در طول زندگی تمامی افراد برای یک بار هم که شده درگیر مسئله تقسیم ارث می شوند. با توجه به اینکه در قانون، مراحل زیادی از جمله مهر و موم ترکه، تحریر ترکه و... برای تقسیم ترکه وجود دارد، به علاوه طی کردن هر یک از این موارد نیازمند به داشتن اطلاعات حقوقی است، باید شما در این مسیر از یک وکیل کمک بگیرید. در غیر این صورت به احتمال زیاد در روند تقسیم ارث به مشکل برمیخورید.

برخی از افراد فکر می کنند که با جستجو در مرورگرها می توانند اطلاعات حقوقی لازم برای تقسیم ارث را بدست آورند. ولی آنان به این نکته توجه نمی کنند که نمی توان راه حل یکسانی برای تمامی پرونده های ارث در نظر گرفت. در واقع نیاز است تا وکیلی کاردان و متخصص تمامی جوانب، اسناد و مدارک موجود را بررسی نماید. سپس در گام آخر بهترین راه برای حل معضل شما را بیان کند.

 

تقسیم ارث زن به چه صورت است؟

در حین بررسی ارث نامادری بایستی به پرسش تقسیم ارث زن به چه صورت است؟ جوابی در خور دهیم. اولین نکته مهم در تقسیم ارث زن این است که او هنگام فوت متاهل و یا مجرد بوده است؟ اگر او متاهل بوده و فرزندی نداشته است، نصف ارث به والدین و نصف دیگر به شوهر خواهد رسید. اگر در فرض ذکر شده فرزندان نیز به ورثه اضافه شوند، والدین یک سوم، شوهر یک چهارم و مابقی ارث به فرزندان می رسد. به این ترتیب که پسر دو برابر دختر ارث خواهد برد.

حال اگر زنی شوهر نداشته باشد؛ اما والدین و فرزندان او زنده باشند، یک سوم ارثیه سهم والدین می باشد. مابقی نیز سهم اولاد محسوب می شود. در صورتی که والدین او در قید حیات نباشند، یک چهارم اموال به شوهر متوفی و سه چهارم باقی مانده به اولاد می رسد. اگر زن مجرد باشد و یا بعد از شوهر خود بمیرد، اموال او به خواهر و برادر زنده و والدین او در صورت زنده بودن خواهد رسید.

 

 

مشاوره حقوقی تقسیم ترکه
مشاوره حقوقی حصر وراثت
مشاوره حقوقی انحصار وراثت 
درباره ما 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تقسیم ارث زن می توانید همین حالا با متخصصان حقوقی موسسه حقوقی وکلای تلفنی برای دریافت خدمات مشاوره حقوقی تلفنی در ارتباط باشید. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

آیا از نامادری ام به من ارثی می رسد؟

برای بررسی دقیق تر مبحث ارث نامادری باید به سوال آیا از نامادری ام به من ارثی می رسد؟ پاسخی مناسب بدهیم. طبق ماده هشتصد و شصت و دو قانون مدنی ایران، افراد ذیل بر مبنای نسب از متوفی ارث خواهند برد:

  • پدر و مادر و اولاد اولاد اولاد.
  • اعمام و خالات و عمات اخوال.
  • اجداد و برادر و خواهر و اولاد آنها.

با توجه به ماده ذکر شده پاسخ به سوال فوق منفی است. ولی طبق مواد قانونی متوفی می تواند در مورد یک سوم اموال خود وصیت کند. حال ممکن است که او در این شرایط مقداری از ارث خود را به فرزند همسرش داده باشد. در این صورت شاید بتوان به سوال بالا جوابی مثبت داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر شرایطی که افراد می توانند از نامادری ارث ببرند، بهتر است همین حالا از خدمات مشاوره حقوقی در موسسه حقوقی وکلای تلفنی استفاده کنید.

 

 

مشاوره با وکیل ارث

 

مرجع صالح برای رسیدگی به پرونده تقسیم ارث

اکنون نوبت آن رسیده تا بعد از کسب اطلاعات در مورد ارث نامادری با مرجع صالح برای رسیدگی به پرونده تقسیم ارث آشنا شویم. قانونگذار در بیستمین ماده از قانون آیین دادرسی مدنی ذکر کرده که مرجع صالح برای رسیدگی به پرونده های مربوط به ارث دادگاه محل آخرین اقامتگاه متوفی خواهد بود. همچین اگر آخرین اقامتگاه متوفی مشخص نباشد، بایستی آخرین اقامتگاه معلوم متوفی در ایران را مدنظر قرار دهیم. شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 


سوالات متداول

نظرات

امین

توجه به ماده ذکر شده پاسخ به سوال فوق منفی است. ولی طبق مواد قانونی متوفی می تواند در مورد یک سوم اموال خود وصیت کند. حال ممکن است که او در این شرایط مقداری از ارث خود را به فرزند همسرش داده باشد. در این صورت شاید بتوان به سوال بالا جوابی مثبت داد


قجری

همسر و همسران فرد فوت شده طبق قانون جزو ورثه ای هستند که اصطلاحاً به فرض ارث می‌برند و مبنایی ارث بردن زنان متوفی سبب است؛ یعنی به علت ازدواج است که ارث می‌برند. میزان سهم‌الارث زن برای سهم‌الارث زن ها دو حالت ممکن است پیش بیاید، یا یک هشتم اموال را ارث می‌برند یا یک‌چهارم. ارث بردن یک‌چهارم: درصورتی که متوفی فرزندی نداشته باشد یک چهارم اموال به همسر، ارث خواهد رسید. ارث بردن یک هشتم: درصورتی که متوفی فرزند داشته باشد، سهم‌الارث زن یک هشتم می‌باشد.سهم الارث نامادری


دانیال جمشیدی پور

باسلام لازمه ارث بری وجود رابطه سببی یا نسبی میباشد و تا زمانی که فردی از سه طبقه متوفی وجود داشته باشد از نامادری ارث نمیبرد


محمدیان

ضمن عرض ادب و احترام در زمینه وصیت نامه سوالاتی داشتیم که به همراه برادرم تماس گرفتیم و به یک وکیل خبره در زمینه ارث و وصیت مرتبط شدیم بسیار از سطح کیفی خدمات و مشاوره موسسه شما راضی بودیم خواستم از این طریق رضایت خودم ابراز کنم و ازتون قدردانی کرده باشم


وحید قلی پور عباسی

همسر و همسران فرد فوت شده طبق قانون جزو ورثه ای هستند که اصطلاحاً به فرض ارث می‌برند و مبنایی ارث بردن زنان متوفی سبب است؛ یعنی به علت ازدواج است که ارث می‌برند. برای سهم‌الارث زن ها دو حالت ممکن است پیش بیاید، یا یک هشتم اموال را ارث می‌برند یا یک‌چهارم. ارث بردن یک‌چهارم: درصورتی که متوفی فرزندی نداشته باشد یک چهارم اموال به همسر، ارث خواهد رسید. ارث بردن یک هشتم: درصورتی که متوفی فرزند داشته باشد، سهم‌الارث زن یک هشتم می‌باشد. برای میزان سهم‌الارث مادری چهار حالت متفاوت ممکن است پیش بیاید: نامادری تنها باشد و متوفی فرزند نداشته باشد: درصورتی‌ که نامادری تنها همسر در قید حیات متوفی باشد و متوفی هم هیچ فرزندی نداشته باشد سهم‌الارث نامادری یک‌ چهارم از اموال منقول و یک چهارم از ارزش اموال غیرمنقول می‌باشد. نامادری تنها باشد و متوفی فرزند داشته باشد: در صوتی که نامادری، تنها همسر زنده متوفی باشد و متوفی دارای فرزند باشد (مهم نیست که فرزند از همسر فعلی او باشد یا نباشد) سهم‌الارث نامادری یک هشتم از اموال منقول و یک هشتم از ارزش اموال غیرمنقول می باشد. نامادری با همسر دیگر همراه باشد و متوفی فرزند داشته باشد: طبق قانون اسلام و ایران مرد می تواند هم‌ زمان چهار همسر دائم داشته باشد. درصورتی که متوفی هم‌ زمان دو یا چند همسر داشته باشد و متوفی هم فرزند نداشته باشد: میران ارث نامادری و سایر زن‌ های متوفی مجموعاً یک چهارم اموال منقول و یک‌ چهارم از ارزش اموال غیر منقول می باشد که به ‌صورت مساوی بین همسران تقسیم می شود. نامادری تنها نباشد و متوفی فرزند داشته باشد: در صورتی ‌که متوفی هم‌زمان دو یا چند همسر داشته باشد و متوفی دارای فرزند باشد میزان سهم تمامی همسران مجموعاً یک هشتم از اموال منقول و یک هشتم از ارزش اموال غیر منقول می‌باشد که بین آن به طور مساوی تقسیم می‌شود.


ف.م

اگر وارث میت، صرفا یک خواهر یا برادر ناتنی باشد، خود او تمام ترکه را به ارث می‌برد. اگر متوفی، هم خواهر و برادر تنی و هم خواهر و برادر ناتنی از پدر و مادر داشته باشد، خواهر و برادر ناتنی از جانب پدر، ارث نمی‌برند و ماترک، میان خواهر وبرادر تنی و ناتنی مادری، تقسیم می‌گردد.


قاسم رفعتی

باسلام..برای ارث بردن باید یا رابطه سببی باید باشد یا نسبی.وتازمانی که خویشاوندی از طبقه اول باشد خویشاوندی از طبقات دیگه ارث نمی برد.و شایان ذکر هست درقانون مبنایی برای ارث بردن از نامادری وجود ندارد..


بهنام رحمانی فرد

با سلام نکته مهم در تقسیم ارث زن این است که او هنگام فوت متاهل و یا مجرد بوده است؟ اگر او متاهل بوده و فرزندی نداشته است، نصف ارث به والدین و نصف دیگر به شوهر خواهد رسید. اگر در فرض ذکر شده فرزندان نیز به ورثه اضافه شوند، والدین یک سوم، شوهر یک چهارم و مابقی ارث به فرزندان می رسد. به این ترتیب که پسر دو برابر دختر ارث خواهد برد. حال اگر زنی شوهر نداشته باشد؛ اما والدین و فرزندان او زنده باشند، یک سوم ارثیه سهم والدین می باشد. مابقی نیز سهم اولاد محسوب می شود. در صورتی که والدین او در قید حیات نباشند، یک چهارم اموال به شوهر متوفی و سه چهارم باقی مانده به اولاد می رسد. اگر زن مجرد باشد و یا بعد از شوهر خود بمیرد، اموال او به خواهر و برادر زنده و والدین او در صورت زنده بودن خواهد رسید


M.j sheykhi

سلام و درود طبق ماده ۸۶۲قانون مدنی افرادی که ارث میبرند ۳ طبقه هستند: طبقه اول=پدر و مادر و اولاد وادلاد و اولاد طبقه دوم =اجداد و برادر و خواهر و اولاد آنها طبقه سوم =اعمام وعمات و اخوال وخالات و اولاد آنها ارث میبرند


آزاده

برای ارث بردن لازم است که بین فرد فوت شده و ارث برنده یا رابطه نسبی وجود داشته باشد یا رابطه سببی. منظور از رابطه نسبی، وجود خویشاوندی فامیلی است و به عبارت عام، هم خونی ملاک است و منظور از رابطه سببی وجود خویشاوندی حاصل از ازدواج است. درحالتی که کودکی به فرزندی پذیرفته می شود، قانون حمایت از کودکان بی سرپرست مصوب۵۴ پاره ای از حقوق و تکالیف خانواده نسبی را برای خانواده بدون سرپرست مقرر داشته است، چندان که می توان گفت کودک فرزندخوانده از جهت حضانت و ولایت و انفاق در حکم فرزند خانواده است. ماده ۲ به صراحت فرزندخواندگی را از موجبات ارث نمی داند. پس نه فرزندخوانده از زن و شوهری که او را به سرپرستی گرفته اند ارث می برد نه آنان در زمره وارثان فرزندخوانده درمی آیند.


مهران رمضان پناه

سلام ؛ نامادری تنها باشد و متوفی فرزند نداشته باشد: درصورتی‌ که نامادری تنها همسر در قید حیات متوفی باشد و متوفی هم هیچ فرزندی نداشته باشد سهم‌الارث نامادری یک‌ چهارم از اموال منقول و یک چهارم از ارزش اموال غیرمنقول می‌باشد. نامادری تنها باشد و متوفی فرزند داشته باشد: در صوتی که نامادری، تنها همسر زنده متوفی باشد و متوفی دارای فرزند باشد (مهم نیست که فرزند از همسر فعلی او باشد یا نباشد) میزان سهم ‌الارث نامادری یک هشتم از اموال منقول و یک هشتم از ارزش اموال غیرمنقول می باشد.


راضیه دهقان

سلام و درود طبق ماده ۸۶۲قانون مدنی افرادی که ارث میبرند ۳ طبقه هستند: طبقه اول=پدر و مادر و اولاد وادلاد و اولاد طبقه دوم =اجداد و برادر و خواهر و اولاد آنها طبقه سوم =اعمام وعمات و اخوال وخالات و اولاد آنها ارث میبرند در زمینه ارث نیاز به وکیل متخصص ومجرب میباشد سایت وکیل تلفنی در سراسر ایران وکیل متخصص با توجه به موضوع شما دارد .


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، همانطور که می دانیم ، وراث متوفی یا بر اساس سبب یا بر اساس نسب ارث می‌برند. وراث نسبی به واسطه رابطه خونی که با متوفی دارند از ایشان ارث می‌برند؛ مانند خواهر، برادر، پدر، مادر و … وراث سببی به واسطه رابطه ازدواج (مانند همسر متوفی) از ایشان ارث می‌برند. منظور از رابطه نسبی، وجود خویشاوندی فامیلی است و به عبارت عام، هم خونی ملاک است و منظور از رابطه سببی وجود خویشاوندی حاصل از ازدواج است. حال در پاسخ به ارث نامادری باید گفت که، نامادری از فرزند و فرزند از نامادری ارث نمی برد زیرا ارث بردن یا ناشی از رابطه خونی است یا ازدواج و در مورد نامادری این دو سبب وجود ندارد. درمورد سهم الارث مادر نیز باید افزود: مادر جزء وراثی است که به فرض ارث می برد. یعنی درصد مشخصی از ارث دارد. چنانچه متوفی فرزند داشته باشد سهم الارث مادر یک ششم و چنانچه فرزند نداشته، سهم الارث مادر یک سوم خواهد بود. باید دانست که بر همین اساس ، تقسیم ارث فرزند خوانده انجام نشده و فرزند خوانده جز وراث محسوب نمی‌شود. پدر و مادری که فرزندی به سرپرستی می‌پذیرند می‌توانند به روش‌های دیگر اموال خود را بعد از فوت به فرزند خود انتقال دهند.


کوکبی

طبق قوانین ارث و قانون مدنی موجب تحقق ارث و انتقال قانونی ماترک به اشخاص می‌شود رابطه نسبیت یا سببیت است و با توجه به عدم رابطه نسبی بین نامادری و فرد ارث بردن منتفی است ولی برای بررسی دقیق تر وکیل ارث می‌تواند کمک شایانی در این زمینه داشته باشد


محمد مومنی

زن از نظر اسلام در جایگاه یک انسان، از حقوقی برخوردار است. که عبارتند از: حقوق مالی و غیر مالی. از جمله حقوق مالی، ارث می باشد که قوانین اسلام، بین سهم زن و مرد در ارث بردن، تفاوت قائل شدهاند؛ و سهم زن از ارث، نصف سهم مرد می باشد و همین مسئله باعث شده است که گروهی به قوانین اسلام اشکال وارد کنند و بگویند اسلام از فرهنگ آن زمان تاثیر پذیرفته و برای مرد ارزش بیشتری نسبت به زن قائل شده است. در مورد ارث دین اسلام این مسئله را بسیار مورد توجه و عنایت قرار داده است و مورد موشکافی دقیق در مذاهب مختلف واقع شده است


ع . ح

با سلام و احترام در قانون ایران برای آنکه شخصی بتواند از شخص دیگری ارث ببرد باید با او رابطه خونی داشته باشد در غیر این صورت ارثی نخواهد برد.  این موضوع  از نظر فقهی و قانونی ، یک قاعده است . پس در این صورت ، نه کسی از نامادری و نه کسی از ناپدری و نه هیچ فرزندخوانده ای از پدر و مادرِ معنویِ خود ، ارث نمی برد . این موضوع در رابطه با فرزندانی که از طریق مراکز بهزیستی، به  فرزندخواندگی، قبول می شوند هم، اجرا خواهد شد . لذا بابت حمایت از حقوق این فرزندان، در ابتدا و قبل از تحویل این بچه ها به پدر و مادرهای معنویشان ، از طریق اقرارنامه یا وصیت نامه یا از طریق ایجاد یک سند رسمی ، نسبت به احقاقِ حقِ این فرزندان ، تعیین تکلیف ، و سپس آنها را به پدر و مادرشان ،تحویل می دهند. چرا که بعد از فوت پدر و مادرِ معنوی ، این فرزندان به دلیل آن که رابطه خونی با آنها ندارند ، از هیچ یک از آنها ارث نخواهد برد .


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب بعلت طبقات ارثی که در قانون تصریح شده است، فرزند از نامادری ارث نمی برد.


وحید فراست

کلیه وراث حین الفوت از اموال متوفی ارث می برند ولیکن دارای شرایطی است از جمله صدور گواهی انحصار وراثت و باقی مراحل


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.